Show

Komentari 13

Scherzinger (42) s dečkom želi obitelj: Počeli raditi na prinovi

Scherzinger (42) s dečkom želi obitelj: Počeli raditi na prinovi

Nicole i njezin dečko Thom žele osnovati obitelj. On trenutačno živi sa svojim bratom, a plan mu je pronaći zajednički dom s pjevačicom. Vezu su potvrdili na zabavi časopisa InStyle studija Warner Bros

Pjevačica Nicole Scherzinger (42) odlučila je postati majka. Sa svojim dečkom i igračem ragbija Thomom Evansom (35) želi ubrzo dobiti dijete, piše Daily Mail. Htjeli bi osnovati obitelj, a izvor blizak paru rekao je kako Thom uzima suplemente kako bi povećao plodnost. 

POGLEDAJTE VIDEO: Scherzinger uživa uz obalu

- Njih dvoje su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Imali su ozbiljne razgovore o braku i o djeci. Nitko se ne bi trebao iznenaditi ako u narednih par mjeseci objave kako čekaju dijete - rekao je izvor o Nicole i Thomu, koji trenutačno traže zajednički dom u Londonu. Igrač ragbija živi sa svojim bratom, no sada s Nicole ženi kupiti kuću. 

Markantni Thom iza sebe ima brak s manekenkom Kelly Brook (40), a čini se kako je u njemu pjevačica pronašla sve što je ikad tražila od muškarca.

S Evansom je vezu službeno potvrdila na zabavi časopisa InStyle studija Warner Bros nakon dodjele Zlatnih globusa.

Iako ima 42 godine, mnogi smatraju kako Nicole svojim izgledom može konkurirati i puno mlađim damama. Često se pojavljuje i u prirodnom izdanju, bez šminke. 

 

Najčitaniji članci