Obavijesti

Show

Komentari 8

Selena: 'Da, bila sam psihički nestabilna, ali nisam zato loša'

Selena: 'Da, bila sam psihički nestabilna, ali nisam zato loša'
8

Prošle godine patila sam i emocionalno i psihički nisam bila sposobna ni za što. Nisam se mogla smijati ili se praviti da je sve normalno. Osjećala sam da su me bol i anksioznost preplavile, rekla je

Pjevačica i glumica Selena Gomez (27) presretna je što je riješila psihičke probleme koji su je mučili prošle godine. Zbog podizanja svijesti o važnosti suočavanja sa psihičkim problemima uručena joj je posebna nagrada ovaj mjesec.

POGLEDAJTE VIDEO O ČUDNIM OPSESIJAMA SLAVNIH:

Pokretanje videa ...

Istu tu nagradu prošlih su godina dobile pjevačica Judy Collins i voditeljica Elizabeth Vargas. Selena se na godišnjem okupljanju u organizaciji bolnice McLean popela na pozornicu i ispričala koliko joj je teško bilo u tom periodu života. 

- Mislim da nam je svima lakše i bolje kad kažemo istinu pa evo moje istine - rekla je i nastavila: 

- Prošle godine patila sam i emocionalno i psihički nisam bila sposobna ni za što. Nisam se mogla smijati ili se praviti da je sve normalno. Osjećala sam da su me bol i anksioznost preplavile u istom trenutku i to su mi bili najstrašniji trenuci u životu. 

Singer Gomez poses at the Billboard Women in Music awards in Los Angeles

Potražila je podršku i liječnici su joj postavili jasnu dijagnozu. U trenutku kad je dobila te informacije bila je u isto vrijeme i prestravljena, ali je osjetila i olakšanje. 

- Upoznala sam jedne od najboljih doktora i specijalista. Sretna sam što sam s njima mogla raditi i što su me usmjeravali kroz ovo putovanje - izjavila je. 

Nakon što je prisutnima opisala kako se tada osjećala, ispričala je i kakvo je stanje danas. 

- Iako ovo ne znači da je sve nestalo, mogu reći da nakon godinu dana napornog rada, sretnija sam i zdravija. Mogu kontrolirati svoje emocije i misli više nego ikad. I sretna sam zbog toga - zaključila je. Dodala je i kako je sve podijelila s javnosti kako bi pomogla drugima da se ne osjećaju sami. 

- Nisam slaba zato što se ponekad borim s vlastitim mislima i osjećajima. Zbog toga sam zapravo čovjek. Potrebna nam je pomoć i trebamo jedni druge - pojasnila je. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...