Show

Komentari 12

Sestru su mu ubili na okrutan način, a rođak mu je nestao...

Sestru su mu ubili na okrutan način, a rođak mu je nestao...

Dok su prolazili šumom, Lacić je išao ispred nje, a Ranković ju je zaskočio i počeo udarati kamenom po glavi i tijelu. Kao da to nije dovoljno, nakon zločina su uzeli od nje 3.500 eura i vrijedan nakit

Legenda romske glazbe, Džej Ramadanovski, preminuo je u nedjelju u 57. godini, a Kurir javlja da je jedna od njegovih najvećih životnih tragedija bilo ubojstvo sestre Šeherezade Ramadanovski 2003. u Crnoj Gori.

Za ovaj zločin osuđeni su Goran Ranković (32) i Zlatko Lacić (26), piše Mondo. Viši sud u Podgorici osudio ih je 2005. na 20 godina zatvora zbog toga što su ubili Šeherezadu na okrutan način iz koristoljublja. 

The premiere of the film and the red carpet "Weekend with father" was held in Kombank Hall.
Premijera filma i crveni tepih "Vikend sa caletom" odrzan u Kombank dvorani

Dok su prolazili šumom, Lacić je išao ispred nje, a Ranković ju je zaskočio i počeo udarati kamenom po glavi i tijelu. Kao da to nije dovoljno, nakon zločina su uzeli od nje 3.500 eura i vrijedan nakit.

No nije to jedina tragedija legendarnog glazbenika Džeja. Njegov rođak Iso Lero Džamba nestao je 23. rujna 1992. i od tada se smatra mrtvim iako njegovo tijelo nikada nije pronađeno.

Posljednji put viđen je tog dana u ranim jutarnjim satima ispred kockarnice, poslije tučnjave u zgradi 'Beograđanka'.

Kobnog jutra Iso je navodno pripit došao u kockarnicu na šestom katu 'Beograđanke'. Već na izlazu iz lifta Džamba se, pišu srpski mediji, sukobio sa zaštitarima. Nije htio platiti ulaznicu pa su ga pretukli. Nije poznato što se kasnije dogodilo...