Obavijesti

Show

Komentari 17

Seve snima novu pjesmu, a Igor i dalje prati samo Crvenu zvezdu

Seve snima novu pjesmu, a Igor i dalje prati samo Crvenu zvezdu
1

Severina se prošlog tjedna prisjetila svoje turneje 'The Magic Tour', dok je njezin suprug Igor i proteklih dana bio na nogometnim utakmicama i navijao za nogometni klub Crvena zvezda

VIDEO

Još se uvijek šuška o navodnom ljubavnom krahu Severine (48) i Igora Kojića (32), no par se o istom ne oglašava. Glasine nisu potvrdili, niti demantirali. Ako je suditi prema objavama na njihovim društvenim mrežama, par ispunjava dane aktivnostima koje su radili i prije.

POGLEDAJTE VIDEO: Turbulentna godina za Severinu Kojić 

Pokretanje videa...

Severina Kojić 01:51

Dok Igor prati nogometne utakmice, Seve se 'bacila' na posao pa priprema novu pjesmu. Pohvalila se i na društvenim mrežama. 

- Neki od mojih omiljenih autora bili su vrlo marljivi u doba korone. Išla sam malo do studija probati kako mi leže neke od pjesama. I leže mi. Jedva sam (do)čekala, a vi? - napisala je Severina u opis fotografije iz studija. Uz nju je opet dugogodišnji menadžer Tomislav Petrović s kojim se razišla u ožujku 2019. nakon 17 godina suradnje.

- Mogu potvrdili informaciju da Severina i Petrović surađuju te da se svi u timu veselimo skorašnjim budućim projektima - rekao je za Večernji list njezin PR menadžer Davor Grgin.

 

Severina i menadžer Tomislav Petrović ponovno surađuju?
Severina i menadžer Tomislav Petrović ponovno surađuju?

Pjevačica se prošlog tjedna prisjetila svoje turneje 'The Magic Tour', dok je bivši golman i nogometni menadžer i proteklih dana bio na nogometnim utakmicama. Prošlog vikenda slavio je pobjedu igrača nogometnog kluba Crvena zvezda.

Inače, kad je tek prohodao sa Severinom, Igor je radio kao nogometni menadžer, a prije toga pokušavao se probiti kao golman. Na društvenim mrežama i dalje redovito objavljuje fotografije s nogometnih terena i podržava klub Crvena zvezda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin