Show

Komentari 12

Sharon Stone: 'Povećao mi je grudi bez mog znanja i dozvole'

Sharon Stone: 'Povećao mi je grudi bez mog znanja i dozvole'

Zvijezda 'Sirovih strasti' i 'Casina' je otkrila u svojim memoarima kako je umjesto rekonstrukcije grudi nakon operacije tumora dobila veće implantate bez da ju je itko išta pitao

Sharon Stone (63) je plastični kirurg ugradio veće implantate u grudi bez njenog pristanka, rekavši joj da će 'bolje ići' s njezinim tijelom, piše u svojim novim memoarima glumica.

POGLEDAJTE VIDEO: Gdje Sharon traži ljubav?

Zvijezda 'Sirovih strasti' u svojim memoarima 'Ljepota življenja dva puta' objašnjava da je bila na operaciji rekonstrukcije dojke radi popravljanja grudi nakon što su joj liječnici 2001. godine morali ukloniti benigne tumore koji su 'bili gigantski, veći od moje dojke'.

No kad se Stone probudila iz rekonstruktivne operacije, otkrila je da joj je kirurg ugradio velike dojke, piše američki magazin People.

- Kad sam me previjali otkrila sam da imam za cijeli broj veće grudi, one za koje je rekao 'da bolje pašu s veličinom mojih kukova' - ispričala je Sharon. 

- Promijenio mi je tijelo bez mog znanja i dozvole - rekla je.

A kad je Stone pitala kirurga o veličini grudi, rekla je da joj je objasnio da 'misli da ću izgledati bolje s većim, 'boljim' sisama'.