Show

Komentari 17

Sin Lepe Brene podvrgnuo se liposukciji, skinuo 50 kilograma

Sin Lepe Brene podvrgnuo se liposukciji, skinuo 50 kilograma

U skidanju suvišnih kilograma pomogla mu je liposukcija kojoj se nedavno podvrgnuo. Postigao je odlične rezultate vježbanjem i promjenom prehrane, ali je želio skinuti još masnih naslaga oko trbuha...

Viktor Živojinović (21), sin pjevačice Lepe Brene (58), u posljednje je dvije godine smršavio 50 kilograma. Držao je rigorozne dijete, a potražio je i savjet stručnjaka, prenosi Blic.

POGLEDAJTE VIDEO:

U skidanju suvišnih kilograma pomogla mu je liposukcija kojoj se nedavno podvrgnuo. Postigao je odlične rezultate vježbanjem i promjenom prehrane, ali je želio skinuti još masnih naslaga oko trbuha, koje su se najteže topile. Upravo zbog toga je odlučio posjetiti privatnu kliniku i obaviti liposukciju. 

Viktor je zahvaljujući popularnoj opciji kirurgije poboljšao oblik tijela i isisao masne naslaga s određenih dijelova. Kirurg u njegovom slučaju nije imao puno posla, jer je obavljena blaga korelacija. Da je došao ranije, s puno kilograma više, operacija bi bila rizična i ne bi je lako podnio.

Brenin sin je proces mršavljenja dijelio s pratiteljima na Instagramu. 

Ipak, nije potpuno zadovoljan svojom transformacijom. 

- Nisam točno odredio koliko bih još kilograma trebao izgubiti, ali deset najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići imaju dobru formu. Dobivam komplimente otkad sam smršavio 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje - kaže Viktor.

Lepa Brena jednom je prilikom izjavila da joj je bilo teško gledati sina kako je nezadovoljan. 

- Bila sam tužna kada sam vidjela da dijete od 18 godina ima više od 160 kilograma. Što mi vrijedi cijelo bogatstvo ovog svijeta kada vidim da je  dijete nezadovoljno sobom, a ne znate kako da mu pomognete, kao roditelj ili pedagog - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Najčitaniji članci