Show

Komentari 4

Sin Stevea Irwina 16. rođendan proslavio u društvu krokodila

Sin Stevea Irwina 16. rođendan proslavio u društvu krokodila

Steve Irwin umro je u 44. godini života u rujnu 2006. kada ga je ubila otrovna raža dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije, a njegov sin Robert proslavom rođendana je pokazao da dijeli očevu ljubav i interese

Obitelj pokojnoga australskog 'lovca na krokodile' i borca za zaštitu prirode, Stevea Irwina nastavila je njegovim stopama. Njegov sin Robert proslavio je 16. rođendan u društvu očevih omiljenih životinja, a fotografijom se pohvalio na društvenim mrežama te mnoge podsjetio na svog oca. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Znaš da će biti odličan rođendan kad započne hranjenjem krokodila - napisao je na svom Instagramu gdje ga prati više od 1,6 milijuna ljudi.

Nedavno je tinejdžer brojne obožavatelje oduševio kad je u očevoj odjeći u njihovom australskom zoo-u u Queenslandu rekonstruirao slavnu fotografiju iz Steveovih slavnih dana, a time je i potvrdio kako želi nastaviti tamo gdje je njegov otac stao. 

- Sretan rođendan! Već si postigao toliko puno, od nagrađivanih fotografija do globalnog širenja poruke o zaštiti prirode. Ti si ratnik divljine! - stoji u čestitci Robertu na profilu spomenutog zoološkog vrta.

Steve Irwin umro je u 44. godini života u rujnu 2006. kada ga je ubila otrovna raža dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije. Tada je Irwin snimao dokumentarni film o podmorju oko Port Douglasa u sjevernom Queenslandu, a njegova ljubav prema divljini i dalje živi u njegovim obožavateljima i njegovoj obitelji. Njegova kći, Bindi (20), tada je imala samo 8 godina, a sin Robert imao je tri godine. 

Nakon njegove smrti supruga Terri (54) zajedno s kćeri i sinom odlučila je pokrenuti novi serijal 'Crikey! It's The Irwins', koji je s emitiranjem započeo u listopadu prošle godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci