Show

Komentari 38

Sjećate li se Brankice Čonde iz BB kuće? Živjela je i radila u Dubaiju, a danas podučava jogu

Sjećate li se Brankice Čonde iz BB kuće? Živjela je i radila u Dubaiju, a danas podučava jogu

Nakon Dubaija, radila je kao menadžerica hostesa na Ibizi, a sljedeći korak u karijeri bio je tečaj joge kojeg je završila na Tajlandu, a podučavala u Turskoj, Španjolskoj i Grčkoj. Mnogi je i danas pamte iz prvog domaćeg realityja

Big Brother avantura potrajala je svega 20 dana. Seksi fotografije i luksuzna putovanja postala su svakodnevica za  Brankicu Čondu (42) nakon izlaska iz showa, a djelić privatnosti rado podijeli i dan danas na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:


Nakon izlaska iz showa 2005. Makaranka se preselila u Dubai gdje je potražila sreću i gradila karijeru.

Provokativne fotografije, hostesiranje i detalji luksuznog života na Bliskom istoku svidjeli su se pratiteljima i gledateljima koji su pratili svaki njen korak.

Nakon Dubaija, radila je kao menadžerica hostesa na Ibizi, a sljedeći korak u karijeri bio je tečaj joge kojeg je završila na Tajlandu, a podučavala u Turskoj, Španjolskoj  i Grčkoj. Prije dvije godine pukli su joj silikoni u grudima pa je morala na remont. 

- Big Brother nikako ne bih okarakterizirala kao lošu odluku ili kao loše iskustvo. U trenutku pojavljivanja bila sam mlada i nepromišljena, a takvo je bilo i cjelokupno iskustvo. Vjerujem kako bih u nekim situacijama danas postupila drugačije, ali sve u svemu zadovoljna sam ishodom - rekla je Brankica svojedobno. 

Početkom godine pozvala je fanove na društvenim mrežama da kupe njene krpice. Oglasila je tenisice Giuseppe Zanotti nošene dva puta, koje je  prodavala za 1500 kuna, torbicu Marc Jacobs za 1200 kuna i novčanik Burberry za 750 kuna.

Najčitaniji članci