Obavijesti

Show

Komentari 65

Sjećate li se Nikoline? Borila se za Jovičinu ljubav, zaručila se, a sada se posvetila i pjevanju...

Sjećate li se Nikoline? Borila se za Jovičinu ljubav, zaručila se, a sada se posvetila i  pjevanju...
9

Postala je poznata nakon emisije 'Ljubav je na selu', nakon koje je postala jedna od najpopularnijih kandidatkinja svih sezona. Nakon showa nastupala je po različitim klubovima

VIDEO

Nikolinu Cvek (30) javnost je upoznala u emisiji 'Ljubav je na selu' koja se emitirala prije četiri godine. Tada se protiv ostalih natjecateljica borila za ljubav farmera Josipa Ćiritovića Jovice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Njihova je ljubav od samih početaka bila izrazito burna, puna uspona i padova. Neprestano su se svađali, ali i mirili. Toliko su se voljeli da su se čak i zaručili. No, ipak nisu uspjeli prebroditi sve svoje svađe pa su prekinuli zaruke. 

Ubrzo nakon Jovice, Nikolina je našla novog dečka i još jednom se zaručila. Ipak, najveća ljubav postala joj je pjevanje kojemu se u potpunosti posvetila. Sada je na Facebook-u osvanula njezina objava u grupi 'Burza glazbenika', gdje je Nikolina ponudila svoje glazbene usluge.

- Pozdrav, pjevam na momačkima i raznim klubovima i zabavama, javite se, imam par vikenda slobodno - napisala je Cvek, koja je nakon sudjelovanja u showu punila klubove na svojim nastupima.

Nikolina Cvek ostala je sama: 'Pjevanje je moja jedina ljubav'
Nikolina Cvek ostala je sama: 'Pjevanje je moja jedina ljubav'

- Svi mi kažu da sam rođena za glazbu. Sve svoje uspjehe sama sam ostvarila. Radujem se svakom novom danu u životu. Imam veliku podršku publike. Mislim da ni Jelena Rozga nema toliku - rekla je Nikolina jednom prilikom za Večernji list.

Jedan njezin nastup svakako je postao vrlo popularan, nakon što je Nikolini policija naplatila kaznu za remećenje javnog reda i mira. Nikolina je morala platiti kaznu od 370 kuna, jer je pokazala stražnjicu, ali unatoč tomu, napravila je sjajnu atmosferu.

Rukavac: Nastup Nikoline Cvek, natjecateljice showa Ljubav je na selu na fešti Petrova
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin