Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
241 komentara

Skandal u BB kući: Produkcija izbacila Aleksandra iz showa

Makaranin Neradin, po struci elektrotehničar, potpisao je ugovor s RTL-om, po kojem svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani

Foto: RTL
241 komentara

Aleksandar Neradin (32) nasmijao je, ali i šokirao publiku sinoć u zagrebačkom studiju RTL-a. U rodnoj Makarskoj radi kao grobar, obožava videoigrice i za sebe kaže da je natprosječno inteligentan te smatra da su drugi 'glupi k'o stup'. No već danas prijepodne, odlukom producenta, morao je napustiti Big Brother kuću, kako su priopćili iz RTL-a. 

- Natjecatelj Aleksandar Neradin potpisao je ugovor s RTL-om, po kojem svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018 - priopćili su s RTL-a. Nije poznato s kojim ga kaznenim djelom povezuje RTL niti je glasnogovornica televizijske kuće, na izravan upit 24sata, željela potvrditi da je riječ o ranije objavljenim informacijama na nekim internetskim portalima, prije svega Index.hr-u.     

Foto: RTL/printscreen

Izvor s RTL-a otkrio nam je da nisu znali za Aleksandrovu optužnicu jer su sudski procesi, u kojima su oštećenici maloljetne osobe, tajni.

- Svi kandidati provjereni su u sudskim registrima prije ulasku u kuću - kaže nam isti izvor. Na pitanje kako su se onda podaci o optužnici protiv Neradina pojavili na društvenim mrežama izvor pretpostavlja da je, kako kaže, netko iz pravosuđa ušao u ročišnik Županijskog suda u Rijeci i kopirao link o sjednici optužnog vijeća Županijskog suda u Rijeci. Aleksandra su, tvrdi, izbacili iz kuće bez mogućnosti povratka. 

Foto: RTL/printscreen

Neradin, po struci elektrotehničar, u svom se predstavljanju također pohvalio brojnim 'avanturama'. Tvrdi da je spavao sa 140 žena, a njihova imena morao je zapisivati. Dodatno je naglasio kako ne voli žene koje pričaju tijekom seksa. 

- Svašta sam radio. Počeo sam raditi još dok sam bio dijete. Prodavao sam srećke za lutriju, a onda sam radio u jednom restoranu te poslije napokon ostvario želju da se zaposlim na brodu. Tu sam prošao sve što me zanimalo vezano za žene, i debele i mršave, i ružne i lipe, svakakve, i to mi je i bio cilj. Uglavnom, kada su se počele nagomilavati sve te žene, shvatio sam da se nekima ne sjećam ni imena - rekao je bivši natjecatelj Big Brothera.

Životni moto mu je 'Čemu sve? Na kraju ćemo svi isto završiti…', a tvrdi kako trenutno nema djevojku. 

- Ne vjerujem apsolutno nikomu u životu, svi su me izdali i zato sam došao raditi na groblje, jer me nitko neće zeznuti, pošto svi spavaju - zaključio je Aleksandar. 

Naši partneri pišu
Message