Obavijesti

Show

Komentari 45

Tučnjava u showu: Letjele šake, Milojko i Milijana izbjegli batine

Tučnjava u showu: Letjele šake, Milojko i Milijana izbjegli batine
9

Ipak, nekolicina vjernih pratitelja stalo je na Lakićevu stranu, komentirajući kako je Šmizla poznata kao djevojka problematičnog ponašanja, ali i lakog morala

VIDEO

Svađe, tuče, psovke, seks... svakodnevica su srpskih reality programa. Ovaj put dvoje kandidata prešlo je granicu, a kritika javnosti nikada nije bila veća. Video-snimka u kojem iskusni reality igrač Nikola Lakić udara cimericu, pjevačicu Jovanu Nakov, poznatiju kao Šmizla pregledan je više od 10.000 puta, a ljubitelji showa ogorčeni su zbog nasilja nad ženama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tucaaaaaaa

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

- Duv*j ga i ti i Gastoz - rekao je Nikola, a onda krenula prava drama u luksuznoj vili. Zaštitari su brzo reagirali, ali ipak nisu mogli zaustaviti kaos koji je nastao u sekundi. Gotovo svi predmeti polomljeni su u dnevnoj sobi. 

- Koga štitiš budalo? Pa mrtav si - vikao je Lakić na cimera koji je stao u obranu Šmizle.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Ipak, nekolicina vjernih pratitelja stalo je na Lakićevu stranu, komentirajući kako je Šmizla poznata kao djevojka problematičnog ponašanja, ali i lakog morala. 

Pokretanje videa...

00:10

- Izbacite ih oboje! Ne želimo više gledati kako se muškarci iživljavaju nad ženama. Ovo gledaju i djeca. Ona je ovo zaslužila, svi u Beogradu znaju tko je i što je - samo su neki od komentara. 

Većina muškaraca uključila se u tučnjavu dok su Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) šokirano sve promatrali. Osim što ova ljubavna veza puni sve naslovnice na Balkanu za njih su pokazali interes i britanski te američki mediji. 

Pokretanje videa...

01:35

- Djevojka (21) imala je seks sa svojim dečkom (71) samo dva dana nakon što je ušla u reality - stoji u naslovu DailyMail-a. 

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin