Show

Komentari 18

Škoro demantirao: 'Nije istina da je Gabrijela Žalac u dva moja spota. Ona je samo u jednom!'

Škoro demantirao: 'Nije istina da je Gabrijela Žalac u dva moja spota. Ona je samo u jednom!'

Škoro je na Facebooku potvrdio se uhićena bivša ministrica kao 14-godišnja djevojka pojavila u njegovom spotu za pjesmu 'Šumi, šumi javore', ali demantirao je da je jahala konja u 'Ne dirajte mi ravnicu'

U srijedu ujutro iz PNUSKOK-a je stigla vijest da je uhićeno četvero ljudi, a među njima i bivša ministrica Gabrijela Žalac. Ubrzo nakon uhićenja, proširila se informacija da se Žalac u mladosti pojavila u spotovima za dvije pjesme Miroslava Škore, 'Šumi, šumi javore' i 'Ne dirajte mi ravnicu'. Međutim, pjevač je to danas demantirao na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nije važno to što su jučer uhićene još četiri osobe, od kojih je jedna obnašala dužnost ministrice u Plenkovićevoj vladi. Nije važan niti razlog zašto su uhićeni, ali je važno da je jedna od tih osoba 1993. godine, dakle prije 28 godina, kao dijete od 14 godina, glumila u spotu "Šumi, šumi javore" Miroslava Škore - započeo je Škoro svoj status na Facebooku.

- Ovo je stvarno za rubriku 'vjerovali ili ne'. U videu "Ne dirajte mi ravnicu" glumi ondašnja djevojka poznatog fotografa i snimatelja Marija Romulića, a ne gospođa Žalac - napisao je bivši predsjednik Domovinskog pokreta.

Zahvalio se svima koji su na ovaj način podsjetili ljude na njegove 'prekrasne, pomalo zaboravljene' pjesme. 

Spot za pjesmu 'Šumi, šumi javore' je folklorizirana slavonska ljubavna priča. Žalac je odjevena u tradicionalnu bijelu slavonsku nošnju. Mladi vitki Škoro stoji ispred drveta i, s gitarom u rukama, pjeva baladu o nesretnoj ljubavi. Ljubavnike - koje sudbina razdvaja, ali oni žive u nadi da će se opet sresti - glume Žalac i neki mladić. Oni sjede ispred slavonske kuće, šeću livadom, drže se za ruke. On odlazi, ona u kući raspliće kosu i gleda se u ogledalo, potom baca čeznutljive poglede kroz prozor, nadajući se da će ga ugledati...

Najčitaniji članci