Obavijesti

Show

Komentari 0

Škoro o Bagi: 'Prerano si došao do te točke kada svi postajemo isti i napuštamo ovaj svijet...'

Škoro o Bagi: 'Prerano si došao do te točke kada svi postajemo isti i napuštamo ovaj svijet...'
5

Često sam sjedio nasuprot Mislava Bage dok su oko nas zujale kamere. Razgovarali smo, a gledatelji i slušatellji su navijali. On je bio novinar, a ja političar, napisao je Škoro

Mnogi kolege i prijatelji, od jutra se opraštaju od iznenada preminulog Mislava Bage. Sa svojeg Facebook profila od Bage se oprostio Miroslav Škoro (60).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Dva događaja su nam svima zajednička i u njima smo isti: rođenje i smrt. Kada dođemo na ovaj svijet, svi nam govore da smo bebe, a tek poslije postajemo kuharice i kuhari, liječnice i liječnici, pjevačice, pjevači, novinari - napisao je Škoro uz zajedničku, crno-bijelu fotografiju na jednom od televizijskih intervjua. 

- Često sam sjedio nasuprot Mislava Bage dok su oko nas zujale kamere. Razgovarali smo, a gledatelji i slušatelji su navijali. On je bio novinar, a ja političar. Nedostajat će mi naši razgovori, prijatelju. Prerano si došao do te druge točke kada svi opet postajemo isti i napuštamo ovaj svijet. Vjerujem da ćemo razgovarati opet... Do tada, počivaj u miru, Mislave - zaključio je Škoro. 

Mnogi su komentirali kako su cijenili Mislava Bagu i kako im je žao zbog njegove iznenadne smrti. 

Od Bage se sa svog službenog profila oprostio i voditelj Zoran Šprajc (54).

Zagreb: Koncert Novih Fosila u Saloonu

- Dragi moj, predragi moj kolega, drug i prijatelj, legenda jedna, ljudina jedna, pa kud sad i ti, čovječe dobri!  Iskrena i duboka sućut svima tvojima i svim tvojim kolegama s Nove TV - napisao je Šprajc.

Preminuo novinar Mislav Bago

Novinarka Ivana Paradžiković (41) nije mogla vjerovati kad je čula vijesti pa je pokušala kontaktirati kolegu. 

- Zvala sam ga jutros da mi kaže da je to grozna izmišljotina. Zvala i zvala... Pisala poruke... I onda sam dobila potvrdu da je stvarnost, a ne neki ružan san iz kojeg ću se probuditi - rekla je Ivana Slobodnoj Dalmaciji.

Maja Sever: 'Brinuo je o baki, nećakinjama. Udomio je i psića Malu iako su ga svi odgovarali'
Maja Sever: 'Brinuo je o baki, nećakinjama. Udomio je i psića Malu iako su ga svi odgovarali'

Od Bage su se oprostili i brojni novinari poput Ilije JandrićaIvane MandićIvane Ivande Rožić, Maje Sever Andrije Jarka.

Zagreb: Mislav Bago, TV voditelj i novinar

Mislav Bago preminuo je u 49. godini života. Informaciju o tragičnoj smrti nagrađivanog novinara, urednika, reportera i voditelja objavila je Nova TV, gdje je Bago radio posljednjih 13 godina.