Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
76 komentara

Slavica se bez suda dogovorila s građevinarima i sve isplatila

Radovi na luksuznoj kući gospođe Ecclestone trajali su preko dvije godine, pa su se u lipnju prošle godine pobunili susjedi koji iznajmljuju apartmane, jer im buka koja dopire s gradilišta tjera goste

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
76 komentara

Komplikacije oko izgradnje luksuzne kuće Slavice Ecclestone (60) u dubrovačkom Zatonu su riješene. Bez sudskog postupka bivša supruga Bernieja Ecclestonea (88) postigla je dogovor s građevinskom tvrtkom koja je izvodila radove na njezinom budućem domu, piše Dulist.hr

AFP/Pixsell | Autor: AFP/Pixsell Foto: AFP/Pixsell

Do spora je došlo na jesen prošle godine kada je vlasnik tvrtke Dom izgradnja, Dragan Čoro sudskim rješenjem bogatašici 'zapečatio' gradilište. Iz Dom izgradnje su potvrdili da je postignut dogovor s investitoricom, ugovoreni iznos je isplaćen, a obavljeni su i zahvati koje je tražila.

GRADI SE 2 GODINE Želi da bude 'vrhunski': Slavica nije zadovoljna radovima na vili

Istaknuli su kako je sve prošlo bez sudskog postupka koji bi najvjerojatnije bio iscrpljujući i trajao dugi niz godina, piše Dulist.hr. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Da su nastale nesuglasice između investitora i izvođača radova tijekom izgradnje novog luksuznog doma opasanog bedemom visokim pet metara, u listopadu prošle godine potvrdio je i Vlaho Bošković, glasnogovornik Općinskog suda u Dubrovniku. Ecclestone nije platila dio troškova izvođaču jer nije bila zadovoljna izvedbom radova. Ovu informaciju potvrdili su i poznanici Slavice, koji su rekli da će završetak izgradnja kasniti zbog nesporazuma s izvođačem, pa je cijela stvar završila na sudu. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Radovi na kući trajali su preko dvije godine, pa su se u lipnju prošle godine pobunili susjedi koji iznajmljuju apartmane, jer im buka koja dopire s gradilišta tjera goste. 

VILA U DUBROVNIKU Nema štednje: Slavica je po kvadratu keširala i 40.000 kn

- Crvenimo se pred gostima. Pozivamo ih na sunce, more i tišinu, a kad dođu, brusilice i dizalice od 7 sati ujutro buče oko kuće. Prestrašno je - žalio se susjed Frano Gverović, čija obitelj živi od turizma. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Slavica je kamenu trokatnicu u Zatonu kupila u lipnju 2015. za 19 milijuna kuna. Postojeću nekretninu dala je u potpunosti srušiti, a na njezino mjesto je odlučila podignuti potpuno novo luksuzno zdanje. Još prije tri godine morala se upustiti u legalizaciju pomoćnog objekta, a da bi se uskladila sa zakonom morala je ispuniti uvjet te osigurati nogostup i zelenu površinu. Međutim, to je blokirao prvi susjed, akademski slikar Slobodan Braco Dimitrijević. Golfom dvicom, automobilom koji je duže vremena tamo bio parkiran, a sam ga Dimitrijević nije želio ukloniti. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Vila ima sedam soba na oko 700 četvornih metara od kojih ‘samo’ na dnevni boravak otpada oko dvjesto kvadrata. Okućnica se proteže na petstotinjak metara četvornih, a prilaz s morske strane Riječanka je dala ograditi zidom od visoćanskog kamena. 

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Naši partneri pišu
Message