Obavijesti

Show

Komentari 46

Jače i od Schwarzeneggera: Čvrsti bicepsi u prvom planu

Jače i od Schwarzeneggera: Čvrsti bicepsi u prvom planu
5

Zvijezde starije od 30 godina najveća su fitness inspiracija za žene, no neki se pitaju jesu li primjerice Madonna i Demi pretjerale sa satima provedenim u teretani

VIDEO

Uvriježeno je mišljenje kako je gotovo nemoguće tijelo u 30-ima dovesti u formu, ali činjenica jest da se mišićna masa ne smanjuje već je samo treba oblikovati. Lijepo oblikovano tijelo je moguće u bilo kojoj dobi što zvijezde i dokazuju, tvrdi sportski trener i nutricionist Kieran Fisher iz BodyBuilding Warehousea. 

Žene u Hollywoodu znaju da se broj poslovnih ponuda poslije 30-ih godina smanjuje pa čine sve kako bi održale mladolik izgled. Osim zdravije prehrane, većina njih odlučuje se i na različite oblike fizičke aktivnosti, a mnogi misle kako su neke od njih i pretjerale u broju sati provedenih na treninzima. I to na temelju fotografija njihovih tricepsa i bicepsa. 

Problem obješene kože na nadlakticama, ako je suditi prema fotografijama, najradije rješavaju odlascima u teretanu, a  rezultate vježbanja rado pokazuju u majicama i haljinama bez rukava.  

Demi Moore

Holivudska glumica jednom je prilikom i sama priznala kako misli da za svoje godine izgleda super. Demi Moore (52) otkrila je i da dosta vremena provodi u teretani, a nije skrivala ni da s vježbanjem zna pretjerati. No tvrdi da je intenzitet vježbi s godinama smanjila, a da se umjesto trčanja prebacila na brzo hodanje. Počela se baviti i pilatesom te, kako je rekla, više ne pretjeruje već izvodi lakše vježbe. 

Profimedia

Anna Wintour

Urednica američkog izdanja Voguea velika je obožavateljica tenisa što se vidi i po njezinim rukama. Anna Wintour (66) navodno toliko voli ovaj sport da s njim započinje dan. Prvi meč odigra već u 6 ujutro. Iako je učinak njezinog sportskog života itekako vidljiv i na ovoj fotografiji, fotografija OVDJE to još i bolje pokazuje. 

Profimedia

3. Victoria Beckham

Modna dizajnerica vježbanje je otkrila tek prije nekoliko godina, no sad svako jutro započinje s trčanjem na traci. Victoria Beckham (41) poznata je po svom mršavom izgledu, pa su mišići koje je stekla vježbanjem zato još vidljiviji. Obitelj Beckham drži se zdravog načina života toliko da često zajedno odlaze na treninge. Victoriju, Davida i sinove tako se često može vidjeti kako zajedno odlaze u teretanu.  

Profimedia

Amal Alamuddin

Čim je George Clooney (54) počeo izlaziti s britanskom odvjetnicom Amal Alamuddin (37), počeo se komentirati njezin izgled. I ona ima sličnu mršavu figuru kao Victoria Beckham, a s obzirom na mišićave ruke čini se da je i njezin najvažniji način opuštanja i održavanja tjelesne težine - redovito vježbanje. 

Profimedia

Madonna

Kraljica popa radi punom parom. Iako ima 57 godina, Madonna ne odustaje od održavanja fizičke kondicije ni od novih glazbenih projekata. Super utegnuta pjevačica ne skriva da obožava vježbanje, a ona je među prvima počela pokazivati istaknute bicepse. S godinama se pretvorila u totalnog fitness gurua. Pjevačica dva do tri sata dnevno provodi radeći ashtanga, fizički najzahtjevniji oblik joge, plus pilates, plivanje, biciklizam i vježbanje s utezima. Osim toga šest dana u tjednu ne preskače dvosatno vježbanje po režimu koji je za nju osmislila trenerica slavnih Tracy Anderson.

Profimedia
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega