Show

Komentari 0

Slavni filmaš opet u problemu: Prijetio glumici Gal Gadot da će joj uništiti holivudsku karijeru

Slavni filmaš opet u problemu: Prijetio glumici Gal Gadot da će joj uništiti holivudsku karijeru

Glumica je s redateljem željela razgovarati o rečenicama koje su po njenom mišljenju bile sporne, a on je zbog toga počeo prijetiti da će joj uništiti karijeru. Jedna je to od brojnih optužbi protiv Whedona

Producent i redatelj Joss Whedon (56) ponovo je glavna tema medija zbog lošeg ponašanja za koje ga optužuje sve više glumaca. 

Ovaj put u cijelu priču uvučena je izraelska glumica Gal Gadot (35) kojoj je, na snimanju filma 'Justice League', prijetio da će joj uništiti karijeru, tvrdi upućeni izvor. 

Kako navode, Whedon ne voli primati upute ni od koga, a slično se ponašao kada su ga Gal Gadot i Jason Momoa (41) ispitivali o promjenama u scenariju. 

Glumica je s redateljem željela razgovarati o rečenicama koje su po njenom mišljenju bile sporne, a on je zbog toga počeo prijetiti da će joj uništiti karijeru. 

- Joss je rekao kako se njega treba slušati, a ona treba šutjeti i izgovarati svoje rečenice, inače će ju u filmu prikazati nevjerojatno glupom. Također, rekao joj je da bi ona samo htjela skakati s jednom projekta na drugi te da je puno agresivnija od njezinog lika u filmu - rekao je izvor koji je bio na setu.

Podsjetimo, glumica Charisma Carpenter (50), najpoznatija po ulozi Cordelije Chase u serijama 'Buffy, ubojica vampira' i 'Angel', optužila je slavnog redatelja i producenta za zlostavljanje na snimanju navedenih serija, a da slučaj nije izoliran potvrdile su i njezine kolegice.

Joss Whedon prvi se put pred prozivkama našao još prošle godine, kad ga je za toksičnu radnu atmosferu i neprofesionalno ponašanje na setu te maltretiranje kolega prozvao glumac Ray Fisher (33), no ovo su optužbe koje će puno više uzdrmati njegov statusa proslavljenog redatelja, koji je radio na više nastavaka 'Avengers' (Osvetnici) sage, a završio je i film 'Justice League' (Liga pravde) umjesto Zacka Snydera

Nakon što je Carpenter izašla u javnost s ispoviješću o zlostavljanju na snimanju navedenih serija, koje nije prestalo ni za vrijeme njezine trudnoće, a kulminiralo je otkazom nakon što je rodila, oglasile su se i druge žene. Glavna zvijezda serije, Sarah Michelle Gellar (43), Michelle Trachtenberg (35), koja je u seriji igrala njezinu sestru Dawn Summers te Amber Benson (44), koja je u seriji igrala ulogu čarobnjakinje Tare Maclay.

Najčitaniji članci