Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Sliče si 'kao jaje jajetu': Koja od njih je prava Rihanna?

Fotografi su često znači reći klijentima da sam Rihannina dvojnica. Tako su ih lakše uvjeravali da sklope posao. Nitko nije mogao poreći Rihanninu ljepotu, što je išlo u moju korist, kaže Renee

Foto: Twitter
8 komentara

Ona je Renee Kujur (23), indijski top model iz indijske države  Chhattisgarh i dvojnica popularne pjevačice Rihanne (30).

Rihanna at the Oceans 8 film Premiere 'BORBA' NA PREMIJERI Modni gaf: Rihanni ispale grudi u haljini od 'aluminijske folije'

Manekenka ne samo da ima identičnu put, oči, pogled i kosu kao zvijezda s Barbadosa, već i na isti način 'puči usne', a gdje god da se pojavi, ljudi misli da je stigla Rihanna.

Na početku karijere se osjećala degradirano i nesigurno, proklinjući svoju tamnu put, a onoga trenutka kada su ju počeli uspoređivati s pjevačicom, vrata modne industrije i slave su se otvorila. 

- Fotografi su često znači reći klijentima da sam Rihannina dvojnica. Tako su ih lakše uvjeravali da sklope posao. Nitko nije mogao poreći Rihanninu ljepotu, što je išlo u moju korist. Svako tko me je ikada nazvao neatraktivnim modelom, morao je povući svoju izjavu - rekla je Renee kojoj je, priznaje, zahvaljujući Rihanni, 'skočila cijena'.

Graham Norton Show BEZ DLAKE NA JEZIKU Rihanna je suptilno uvrijedila Bonham Carter zbog odijevanja

- Zahvalna sam Rihanni što je jedan od simbola ljepote i seksepila današnjice i što je uspjela  stvoriti slavu na kojoj joj danas mnogi zavide. Tako je i meni digla cijenu.  Ako ja ličim na nju, kako onda mogu biti neatraktivna? - zaključila je.

VIDI OVO! WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

Message