Obavijesti

Show

Komentari 4

Slušateljica rasplakala Merlina: Opisala je moju životnu priču...

Slušateljica rasplakala Merlina: Opisala je moju životnu priču...
5

Bosanskom kantautoru tijekom gostovanja na Narodnom radiju suze na oči je izmamila priča o samohranoj majci s petero djece kojoj snagu daju njegove pjesme

VIDEO

Dino Merlin u ponedjeljak navečer gostovao je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju.

Pjevaču je suze na oči izmamila priča o samohranoj majci s petero djece kojoj su snagu za život dale njegove pjesme.

- Opisala je i jedan dio mog života. Zbilja me dirnula, jer to je i moja životna priča. Kad sam imao sedam godina i moji su se roditelji rastali, a sestra i ja ostali smo sami s majkom. Htio bih upoznati slušateljicu Mariju - rekao je pjevač nakon što je čuo dirljivo pismo o hrabroj gospođi Katici koje je napisala njezina kćer Marija.

Kada se nakon nekog vremena Marija pojavila u studiju pali su zagrljaji i suze.

- Jako sam potresen, dajte da se malo saberem - rekao je bosanski kantautor i zatim telefonski iznenadio njezinu majku Katicu kojoj će na svom koncertu u zagrebačkoj Areni 22. prosinca posvetiti pjesmu 'Da je tuga snijeg'. Voditelj Petko glazbeniku je ispunio još jednu želju i upoznao ga s kantautorom Nenom Belanom.

- Zajedno smo počeli, ne poznajemo se, ali jako bih ga volio upoznati jer je napisao 'Vino noći', jednu od najljepših pjesama - rekao je Merlin.

Iznenadio se kada je u studiju ugledao Belana s kojim je zatim dogovorio suradnju. Iznenadila ga je i Ivana Banfić s kojim je snimio pjesmu 'Godinama'. Otkrili su kako su album na kojem se nalazi ta pjesma snimili u stanu od 60 kvadrata i to u studiju u koji je jedva stalo dvoje ljudi dok je CD prodan u milijun primjeraka.

Izjavio je da više ne bi išao na Euroviziju i priznao da Hrvatima ne zamjera što su mu na tom natjecanju dali 'samo' sedam bodova. Ne krije da bi volio snimiti duet i s Gibonnijem, čitanje knjiga mu predstavlja bijeg od realnosti, fetiš su mu cipele dok krizu srednjih godina nije ni osjetio. Demantirao je pisanje srpskih medija da je nedavno skoro poginuo jer mu je pri povratku u Sarajevo pukla guma na automobilu. Priznao je da ponekad zaplače gledajući romantične filmove te da uoči svakog koncerta ima tremu, a osobito pred skorašnji koncert u Zagrebu kojim će zaključiti trogodišnju turneju albuma 'Ispočetka' koju je vidjelo više od 300 tisuća ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin