Obavijesti

Show

Komentari 25

Smith je strastveno ljubio novog dečka na ulici i dodirivao ga...

Smith je strastveno ljubio novog dečka na ulici i dodirivao ga...
6

Nakon što je prekinuo vezu s glumcem Brandonom Flynnom iz serije 'Trinaest razloga', pratitelji su se bojali kako će se Sam još više otuđiti. Ako je suditi prema fotografijama, dugo nije bio ovako sretan

VIDEO

Engleski pjevač i tekstopisac Sam Smith (28) viđen je kako se strastveno ljubi s novim dečkom Shahmirom Sannijem. Da je dvojac u vezi šuškati se počelo prije dva mjeseca, ali nisu ništa htjeli komentirati.

POGLEDAJTE VIDEO: Sam se rasplesao po luksuznom stanu

Pokretanje videa...

Sam Smith 00:34

Sam je prije Sannija bio u nekoliko veza, ali sve su imale tužan kraj. Paparazzi su ga sada ulovili kako izmjenjuje strasti na ulici, a dečki nisu skidali ruke jedan s drugoga. U ležernoj odjeći prešetavali su se Londonom i neprestano se smješkali. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - 
Oscar-winning singer Sam Smith is simply smitten putting on an amorous, passionate display with his new boyfriend Francois Rocci out in North London.
*PICTURES TAKEN ON 25/08/2020*

- Čini se da si napokon našao pravog. Nadam se da će potrajati i da se nikad nećeš razočarati u ljubav - pisali su mu pratitelji. 

To kažu zato što su upućeni u Samov privatni život i znaju da mu je srce bilo nekoliko puta slomljeno. Prije pet godina osvojio je četiri Grammyja i posvetio ih bivšem koji mu je bio inspiracija za album. 

Posljednji partner bio mu je glumac Brandon Flynn (26) iz popularne serije "Trinaest razloga", no ni ta veza nije uspjela, iako su im mnogi predviđali uspjeh. 

Sam Smith: Skamenjen sam od straha da više ne mogu pjevati
Sam Smith: Skamenjen sam od straha da više ne mogu pjevati

- Obojica su previše zauzeti svojim karijerama te zbog toga među njima nije uspjelo. Zaista su se zaljubili, no prezatrpani rasporedi su ih razdvojili - govorili su izvori bliski pjevaču, a i on sam je u nekoliko navrata istaknuo kako mu je veza s Flynnom bila vrlo značajna.

U proljeće 2014. Sam je obznanio da je gay i otada, kaže, živi svoj život i ne skriva se ni pred kime. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin