Obavijesti

Show

Komentari 28

Šok i nevjerica: Slavni brakovi koji su ove godine došli kraju

Šok i nevjerica: Slavni brakovi koji su ove godine došli kraju
16

Ova godina bila je posebno bogata slavnim razvodima, od kojih su nas neki istinski iznenadili. Dugogodišnje ljubav pukla je izmešu Bena i Jennifer, Gwen i Gavina...

VIDEO

Gwen Stefani i Gavin Rossdale

Roditelji troje djece, Kingstona (9), Zume (7) i Apolla (1) navodno se nisu slagali posljednjih nekoliko mjeseci braka, jer je Gavin sa svojim bendom Bush često na turnejama, a pjevačica mu je zamjerala što nije s obitelji. 

No šuška se da je pravi razlog, naizgled nenadanog prekida, preljub. Gavin je, pišu neki tabloidi, imao aferu s dadiljom koja im je čuvala sinove, a Gwen je to saznala i odmah zatražila razvod. Bili su u braku 13 godina.

PA/Pixsell

Ben Affleck i Jennifer Garner

Ben (42) i Jennifer (43) 30. lipnja su iznenadili javnost objavom da je njihovom desetogodišnjem braku došao kraj. U priopćenju su istaknuli da su ostali u dobrim odnosima, no tabloidi tvrde da to nije ni blizu istini. 

Osim što su se svađali zbog njegove ovisnost o kocki, Affleck je navodno prevario Garner s njihovom dadiljom, Christinom Ouzounian (28). On i njegov glasnogovornik rekli su da su ti napisi čiste laži, no i ranije se pisalo da ga je Jen jednom izbacila iz kuće zbog preljuba. Par ima troje djece, Violet (9), Seraphinu (6) i Samuela (3). 

Krajem godine, pojavila su se šuškanja da par ipak pokušava spasiti brak. 

PA/Pixsell

Avril Lavigne i Chad Kroeger

Iako nisu često punili novinske stupce, bilo je iznenađenje kada je Avril u rujnu objavila da se rastaje od supruga, frontmena benda Nickleback, Chada Kroegera. 

- Ostali smo i zauvijek ćemo ostati najbolji prijatelji i uvijek ćemo brinuti jedno za drugo. Našim obiteljima, prijateljima i fanovima zahvaljujemo na podršci - napisala je pjevačica na Instagramu uz fotografiju sa svojim, već bivšim, mužem. 

Chad i Avril bili su u braku 2 godine. 

Instagram

Megan Fox i Brian Austin Green

Glumački par bio je u vezi 11 godina, od čega su 5 godina proveli u braku. Odluku o razvodu navodno su donijeli početkom 2015., iako su mediji o razvodu saznali tek u kolovozu.

Par, koji ima dva sina, Noah (2) i Bodija (1), navodno se svađao se oko 'Meganine opsesije da nađe uloge'. Nakon prekida, ostali su u prijateljskim odnosima. 

Svu imovinu u rastavi podijelili su na pola te dobili zajedničko skrbništvo nad sinovima. 

Megan će svom nezaposlenom bivšem suprugu plaćati i alimentaciju. 

Reuters/Pixsell

Kate Moss i Jamie Hince

U srpnju su se pojavile glasine da par tjednima ne razgovara te da izbjegavaju biti jedan pored drugog koliko god je to moguće. Nakon toga, uslijedile su vijesti da je Kate spremna predati papire za razvod. Razlog kraha braka je, navodno, Kateina ljubomora na Jamiejeve prijatelje. 

Manekenka s rockerom Jamiejem nije viđena u javnosti još od travnja, a vjenčani prsten nekad ima na ruci, a nekada ne. 

Slavni par nije objavio da su se rastali nakon četiri godine braka. 

PIXSELL

Larisa Lipovac i Goran Navojec

Nakon što su Goran (44) i Larisa (37) okončali svoju 13 godina dugu vezu, koreografkinja i glumac u priopćenju za medije napomenuli su da, iako se rastaju, sastaju se i dalje kao roditelji, prijatelji i suradnici. 

Upravo to su i potvrdili samo 10 dana nakon objave o razvodu. Naime, Larisa je došla s Goranom na premijeru filma 'A Perfect Day' u kojem Navojec ima manju ulogu. Par ima sina Grgura (5).

Goran Jakuš/PIXSELL

Kaley Cuoco i Ryan Sweeting

Kaley (29) zatražila je razvod od tenisača Ryana (28) u rujnu 2015. godine, jer je Ryan već godinama ovisan o tabletama za bolove, a ne želi se izliječiti. 

Kaley, koja zarađuje milijun dolara po epizodi za ulogu Penny u seriji 'Teorija velikog praska', mogla bi početi plaćati i alimentaciju za svog bivšeg supruga. On ju je, naime, zatražio na sudu nakon razvoda. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 'skromnih' 2 milijuna dolara, a njezino na 45 milijuna. 

Vijest o razvodu objavili su s objašnjenjem da su 'odluku donijeli zajedno', no Kaley i Ryan, čini se, neće ostati u najboljim odnosima.

PIXSELL

Slash i Perla Hudson

Slash je predao papire za rastavu odmah na početku godine te time okončao svoj 13-godišnji brak s Perlom (39). 

Kao razlog prekida, u dokumentima je naveo da se rastaju zbog nepomirljivih razlika, a kao datum od kojega više ne žive zajedno stavio je 15. lipnja 2014. Zatražio je i dvojno skrbništvo nad njihovim sinovima Londonom (12) i Cashom (10).

Par se često svađao tijekom braka, a 2010. Slash je čak i predao papire za rastavu, ali onda se predomislio. 

Perla će na sudu zatražiti pola njegove zarade, koju je utržio tijekom njihova braka. 

Pixsell

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao