Obavijesti

Show

Komentari 17

Soraji su se nazirale bradavice

Soraji su se nazirale bradavice
6

Njezin selfie lajkale su tisuće fanova, a komplimenata ni sad nije nedostajalo. No bez obzira na brojne ponude zaluđenih muškaraca, ova osebujna dama je zauzeta

VIDEO

Soraja Vučelić (34) i dalje ne prati nikog na Instagramu. S druge strane, ona je skupila više od 400.000 obožavatelja koji svakodnevno gledaju njezine golišave fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Soraja se udaje 01:06

Sad ih je obradovala još jednom provokativnom objavom. Pozirala je u seksi donjem rublju, i to s ručnikom na glavi, a svu pažnju 'ukrale' su bradavice koje su joj se nazirale.

Njezin selfie lajkale su tisuće fanova, a komplimenata ni sad nije nedostajalo. No bez obzira na brojne ponude zaluđenih muškaraca, ova osebujna dama je zauzeta.

Nedavno je gostovala u emisiji 'Ekskluzivno' pa je ispričala kako je njezin partner ljubomoran. On živi u Moskvi, a želja mu je da se Soraja preseli tamo. No ona još nije spremna za taj korak.

Soraja: 'Moj partner želi djecu, imućan je, ali nisam spremna'
Soraja: 'Moj partner želi djecu, imućan je, ali nisam spremna'

- Trebala bih se odreći mnogih stvari i živjeti njegov život, koji je poslovan i ozbiljan. On izgleda fantastično, imućan je. To je za muškarce jako bitno. Ali još nisam spremna - rekla je starleta.

Osim toga, priznaje kako je partner pomalo potiče i na djecu. No Soraja još ne razmišlja o majčinstvu.

- Problem je u meni, još sam jako djetinjasta. On me forsira s tim stvarima, priča kako je vrijeme i da bi trebalo. No, ne želim se žuriti. Ako se dogodi, dogodi se - zaključila je Vučelić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin