Obavijesti

Show

Komentari 155

Splićanka Nandi iz 'Savršenog': 'Moj dragi napravio je dijete drugoj, preminula mi je baka...'

Splićanka Nandi iz 'Savršenog': 'Moj dragi napravio je dijete drugoj, preminula mi je baka...'
5

Reality zvijezda Nandi Uzelac koja je svoju slavu iskoristila kako bi postala televizijska voditeljica otvorila je dušu o tome kroz kakve je sve traumatične doživljaje morala proživjeti u zadnje vrijeme

Splićanka Nandi Uzelac (30) mnogima je poznata kao jedna od natjecateljica koja je pokušala osvojiti 'Gospodina Savršenog' Gorana Jurenca (41) tijekom prve sezone emisije. Nakon što joj to nije pošlo za rukom, Uzelac se krenula baviti YouTubeom i zatim postala voditeljica na Sportskoj televiziji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iako se činilo da je zadovoljna, a tijekom njenog rada na emisiji "Fitness" nije se moglo primijetiti da nešto nije u redu, voditeljica je proživljavala mnogo mučnih trenutaka na privatnom planu.

O svemu što joj se sve dogodilo kroz zadnjih godinu dana konačno je progovorila na svojim društvenim mrežama.

- I evo Vam napokon iskrene objave... - započela je Nandi i rekla kako je fotografija koju je podijelila stara godinu dana.

- Imala sam jako težak period! Jako! U strahu od straha što se sve izdogađalo. Tata mi je dobio tumor na plućima, njegova mama moja baka umrla, druga je loše i sitno odbrojavamo - podijelila je obiteljske tragedije.

Samim pogledom na dugačku objavu, moglo se vidjeti da problemima nije kraj.

- Onda se zarundalo i u ljubavi. Moja dugogodišnja ljubav je napravila dijete drugoj. Za što sam saznala preko trećih ljudi... Vraćati se?! Zato sam i bila Camilla, ako ste zamijetili, ali meni je dosta! - ljutito je napisala Nandi.

Voditeljica pobjegla iz hotela, ostala im je dužna 600 kuna? 'Rekla je da ide samo do auta...'
Voditeljica pobjegla iz hotela, ostala im je dužna 600 kuna? 'Rekla je da ide samo do auta...'

- Onda je krenulo rundanje, gdje sam zapela u nekvalitetnom odnosu/problematične osobe. Da ne idem u detalje (tko treba, shvaća) izdala sam "bilu boju" za "Maksimir". Da, istina je (ali nismo htjeli u javnost i neka tako ostane), mala voli fudbalere - rekla je o daljnjim ljubavnim problemima voditeljica.

- Zbilja godina za pamćenje i naučila me štošta. Da izdržim! Da istrpim! Da budem jaka i svoja... Sve ovo vama sad zvuči konfuzno, nedorečeno... Ono što je sigurno: kao leptir sam se izdigla u svom stilu i našla svoj put. Svoja! Jaka i emancipirana! Opet vesela... Opet ambiciozna - završila je Nandi i najavila kako će se o svemu moći čitati u njenim memoarima, ali da još ne zna kad će taj dan doći.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: