Show

Komentari 5

Splitska pjevačica se razvela nakon tri godine braka: 'To mi je bio jedan težak period života'

Splitska pjevačica se razvela nakon tri godine braka: 'To mi je bio jedan težak period života'

'Pokušavam pronaći staru Leu koja je voljela glazbu, sport, druženje. Drago mi je da sam imala potpunu podršku sa svih strana, trebalo mi je to', zaključila je Mijatović

Lea Mijatović, bivša pjevačica rock grupe Teška industrija, se razvela od Andreja Šepčića, inženjera elektrotehnike. Veza s bivšim mužem je trajala sveukupno šest godina, od kojih su tri bili u braku.

Nakon razvoda, Splićanka je obrisala sve zajedničke fotografije s Andrejem. Rekla je kako pokušava otkriti onu staru verziju sebe kao osobe.

- Želim ponovno pronaći Leu koja voli glazbu, koja voli društvo, koja voli izlaske, druženje sa svojim curama, koja voli sport. Puno toga čovjek zapostavi što se tiče samog sebe kad je u vezi, barem je kod mene takav slučaj jer se posvetiš drugoj osobi, posvetiš se zajednici i nekad malo zaboraviš na sebe i neke svoje slatke gušte. Pa, evo, ja si sad priuštim slatke gušte koje volim - rekla je za In Magazin.

Navela je i kako joj je razvod bio jako dramatičan i stresan period života, ali je uspjela pretočiti sve u stihove nove pjesme naziva 'Sebi dovoljna'.

- Imam sreću da imam podršku svojih najbližih, obitelji, prijatelja, imam glazbu koja me nosi, suradnike, tako da nekako sve je lakše uz toliki oblik podrške - rekla je mlada glazbenica i nadodala kako joj nije bio problem izražavati se kroz glazbu.

- Radim u glazbenoj školi, predajem pjevanje i sve se nekako vrti oko glazbe - izjavila je Lea i s osmjehom rekla kako se napokon vratila svojoj prvoj ljubavi, glazbi.

Najčitaniji članci