Show

Komentari 7

Splitska pjevačica zamijenit će voditelja koji je dobio otkaz na Radio Splitu: 'Sretna sam...'

Splitska pjevačica zamijenit će voditelja koji je dobio otkaz na Radio Splitu: 'Sretna sam...'

Radiokazetofon na koji je 80ih tata snimao razne kompilacije pjesama nerijetko bi snimio i zabilježio i malu pričalicu koja je oduvijek htjela biti na radiju, napisala je Ana u objavi

Poznati HRT-ov radijski voditelj Denis Šabić krajem veljače je dobio otkaz, nakon što se saznalo da je svojim gostima naplaćivao dolazak u emisiju 'Topnjača' na Radio Splitu. Na njegovo mjesto sada će doći splitska pjevačica Ana Opačak (38), koja je vijest objavila na Instagramu.

- Napokon i službeno predstavljam vam novo pojačanje u timu HRT Radio Splita - započela je u svojoj objavi Ana.

- Radiokazetofon na koji je 80ih tata snimao razne kompilacije pjesama koje su me odrastajući glazbeno oblikovale nerijetko bi snimio i zabilježio i malu pričalicu koja je oduvijek htjela biti na radiju. Tako postoje brojne snimke na kojima ta mala pričalica sa svega tri godine molećivim glasom govori 'Tata ja bi pričala na radio'. Radio je bio medij kroz koji sam upijala glazbu, snimala i svoje kompilacije pjesama, medij kroz koji sam se ponekad kroz neke teme i formate za svoj gušt kreativno izražavala, slagala playliste i sl. Svi koji me imalo bolje poznaju, znaju za tu sklonost - ispričala je.

- Sretna sam što je to prepoznato te ćemo se od sada i češće slušati na valovima Radio Splita, a redovito utorcima u popodnevnom i večernjem programu od 17h te u emisiji Topnjača od 18 do 20h - otkrila je pjevačica.

Najčitaniji članci