Obavijesti

Show

Komentari 18

'Nisam imala tinejdžerske dane kao drugi i to mi ne nedostaje'

'Nisam imala tinejdžerske dane kao drugi i to mi ne nedostaje'
3

Riječanka Elizabeth Zacero je svojim glasovnim sposobnostima oduševila žiri 'Supertalenta'. Dobila je četiri glasa 'da' i prošla u daljnji krug natjecanja

VIDEO

Rekla sam si da je vrijeme da izađem ‘iz sjene’. Stalno sam gledala natjecanja u pjevanju i divila se ljudima koji se prijave. Ove sam godine odlučila postati jedna od njih, rekla nam je Elizabeth Zacero. Riječanka je svojim glasovnim sposobnostima oduševila žiri 'Supertalenta'. Dobila je četiri glasa 'da' i prošla u daljnji krug natjecanja.

Vigilare i Ilčić protiv Kitassa: Pišu tužbe jer slika penisom
Vigilare i Ilčić protiv Kitassa: Pišu tužbe jer slika penisom

- Pišem pjesme na engleskom, ali ih nikad nisam pokazivala, tako da ne znam jesu li dobre ili ne - izjavila je Elizabeth. Slobodno vrijeme najviše provodi u teretani.

- Treninzima snage i kondicije bavim se pet godina. Pet, šest puta tjedno nekoliko sati na dan ‘potrošim’ u teretani - kaže Riječanka. 

Njezin otac poznati je talijanski slikar. Stoga je, kaže, odrastala uz brojne umjetnike koji su dolazili k njima. Iako je priznala kako slika po uzoru na oca, pjevanje joj je na prvome mjestu.

- Ljubav prema show businessu je veća. Čim sam se kao mala uhvatila prve metle, glumila sam da mi je mikrofon - prisjeća se Elizabeth koja nam je otkrila da ima čak devet tetovaža.

Obožava tetovaže: Tata joj je poznati talijanski slikar, a umjetnost voli na svom tijelu, ima čak devet tetovaža

- Svaka označava neku osobinu. Mandala je za sreću, kao i tigar, pero je za slobodu, srce za ljubav. Stavljam ih iz ljubavi prema crtanju i umjetnosti - rekla je Riječanka, koja je imala teško djetinjstvo jer joj je otac ostao invalid.

Osebujni natjecatelji i snažne emocije u novoj epizodi showa
Osebujni natjecatelji i snažne emocije u novoj epizodi showa

- Nisam imala tinejdžerske dane kao drugi. Ipak, ne nedostaje mi taj dio života. To me je učinilo odgovornom osobom. Smatram se sretnom ženom. Oko oca se najviše brine majka, a brat i ja pomažemo financijski - objašnjava. 

Da uspije kao pjevačica, spremna je, kaže, dati sve. Posebno hvali Josipu Lisac i njezin glas. Voljela bi snimiti duet sa Jacquesom Houdekom, a za idući nastup samo nam je rekla da će biti iznenađenje.

VIDI OVO! Poznate zvijezde otkrivaju prvi seks: Katy Perry nevinost je izgubila u automobilu

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin