Show

Komentari 0

'Squid Game' ruši sve rekorde, a zvijezda serije dobila je ulogu u remakeu Netflixovog hita

'Squid Game' ruši sve rekorde, a zvijezda serije dobila je ulogu u remakeu Netflixovog hita

'Hellbound', nova južnokorejska serija na Netflixu, nakratko je zasjela na Netflixovo prvo mjesto, no mjesec studeni i dalje je premoćno završio u znaku globalno popularne 'Squid Game'

Iako je južnokorejska serija 'Hellbound' poharala Netflixovu ljestvicu, čini se da ipak s trona nije svrgnula 'Squid game', seriju koja je oborila sve rekorde. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Hellbound' je objavljena 19. studenog, pa u desetak dana što je na Netflixu nije stigla svrgnuti s trona 'Squid game', koja je na prvom mjestu zadnja dva mjeseca. 

Radnja 'Squid gamea' vrti se oko skupine ljudi koja se međusobno bori igrajući dječje igre kako bi netko od njih osvojio veliku svotu novaca,  45.6 milijardi wona što je 38.5 milijuna američkih dolara. 

storyeditor/2021-11-23/49a01d6b-1674-48c4-9500-7bdda06581c5-1.jpg

'Hellbound' je serija o fikcionalnog verziji Zemlje u kojoj se natprirodna stvorenja iznenada materijaliziraju kako bi ispunili proročanstva i osudili pojedince na pakao.

Serija 'You' sa svojom trećom sezonom je na drugom mjestu na ljestvici, a bila je iznimno popularna kad je izašla 2018. Radnja se vrti oko psihopata opsjednutog svojom djevojkom, a Netflix je najavio da stiže i četvrta sezona. 

3. prosinca na Netflix dolazi dugoočekivana završnica serije 'La casa de papel' za koju se očekuje da će imati ogromnu gledanost, a stiže posljednjih pet epizoda 5. sezone. Zanimljivo, zvijezda 'Squid Gamea', glumac Park Hae-soo (40) dobio je ulogu u remakeu još jednog Netflixovog hita, španjolske 'La Casa de Papel'. Uskoro stiže južnokorejska verzija ove uspješnice, piše Deadline

Najčitaniji članci