Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Ponovno ću u show iako mi je srce osvojio deset godina mlađi

NE ODUSTAJE Prošle godine Sandra je tražila ljubav u realityju, a ovaj put želi isključivo prijateljstvo jer u međuvremenu pronašla ljubav života. Osim Ljubav je na selu prijavila se i u novu sezonu 'Ženim sina'

Foto: RTL/Instagram
38 komentara

Sandra Škrinjar (32) prošle godine sudjelovala je u zabavnom showu 'Ljubav je na selu', gdje je osvojila srce simpatičnog šaptača devama Hrvoja Gregurića

Foto: Instagram

Ipak, ljubav nije potrajala pa je Sandra odlučila još jednom okušati svoju sreću te pronaći srodnu dušu preko malih ekrana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Istina je da sam se ponovno prijavila u emisiju ‘Ljubav je na selu’. Imala sam predivno iskustvo te želim ponovno upoznati dobre i zanimljive ljude, ali i srodnu dušu. Od nove sezone očekujem puno smijeha i zabave - rekla nam je Škrinjar i dodala kako se nada da će upoznati prave prijatelje, kao što su Vatroslav, Valentina, Denis i Monika.

Foto: Morana Lerga

No to nije jedina novost u Sandrinu životu. Naime, 32-godišnjakinja je u međuvremenu pronašla ljubav života, deset godina mlađeg mladića. Iako se vole, Sandra će ipak tražiti farmera na selu. Ipak, riječ je o farmeru isključivo za prijateljstvo. 

MARIJANA NAKON SHOWA: 'Između Jacka i mene nije bilo ništa, lagao je da sam ga zvala'

- Našla sam dečka i doista sam zaljubljena. Sretni smo i nadam se da će tako i ostati. Osvojio me najljepšim okicama i predivnim osmijehom. Duhovit je i svaki slobodni trenutak provodim s njim - kaže Sandra i dodaje kako je dečka upoznala tek nakon što se prijavila u reality.

Foto: Instagram

Otkrila je i kako joj odgovara što je izabranik mlađi s obzirom na to da se osjeća kao da ponovno proživljava dvadesete. Nas je zanimalo čime se tajanstveni mladić bavi. 

- Radi u šumi, a ponekad mi nešto i skuha. Stvarno se trudi. Nemam nikakvu taktiku za show s obzirom na to da sam pronašla muškarca iz snova. Kad on ne bi postojao, imala bih spremnu taktiku - priznaje Sandra. Na pitanje koji su im planovi za budućnost, Škrinjar je odgovorila odlučno: 

Foto: Instagram

- Htjela bih ponovno obitelj na okupu. Želim ispraviti pogreške iz prošlosti i konačno se smiriti. Mislim da mi je i vrijeme. Dodala je kako će uskoro sudjelovati u još jednom realityju. 

SVAĐA U 'LJUBAV JE NA SELU' Barbara nije dala Dominu da je dira, on se naljutio: Nabijem te

- Sudjelovala sam u snimanju showa ‘Ženim sina’, koji će se uskoro emitirati - zaključila je Sandra. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message