Obavijesti

Show

Komentari 95

Srpski mediji Sofiju povezuju s Rebićem: 'Mjesecima sam solo'

Srpski mediji Sofiju povezuju s Rebićem: 'Mjesecima sam solo'
9

Moj muškarac definitivno mora biti netko tko je pažljiv i dobar, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi netko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene, rekla je srpska manekenka Sofija

VIDEO

Srpsku manekenku Sofiju Milošević (28), jednu od najpopularnijih balkanskih modela, samo na Instagram profilu prati više od 300.000 obožavatelja. Zbog posla i brojnih revija živi na relaciji New York - Beograd, a osvojila je i brojna srca poznatih sportaša. 

Pažnju javnosti dobila je nakon veze sa srpskim tenisačem Viktorom Troickim. Romansa je prekinuta jer, kako prenose srpski mediji, Sofija nije htjela vezu na daljinu.

Prije Karleušinog muža, Sofija je ljubila našeg Vlahu Arbulića
Prije Karleušinog muža, Sofija je ljubila našeg Vlahu Arbulića

Nakon njega, manekenka je ljubila i Filipa Živojinovića, a 'šuškalo' se kako je na nju pao i Vanja Udovčić, ali i suprug folk pjevačice Jelene Karleuše (40), Duško Tošić (33).

Tri godine provela je u ljubavnoj vezi s nogometašem Adamom Ljajićem (27), a posljednja osoba s kojom su je povezivali je hrvatski reprezentativac Ante Rebić (25). Ipak, čini se kako su to bile samo glasine s obzirom na to da je manekenka otkrila kako mjesecima nema dečka. 

- Evo, već sam sedam mjeseci sama, tako da, treba mi ljubavi - rekla je atraktivna manekenka za Blic i dodala kako njezin muškarac mora biti iskren, ali i pažljiv. 

- Taj muškarac definitivno mora biti dobra osoba, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi netko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, netko tko je pažljiv i dobar i tko je spreman pružiti mi puno ljubavi - baš mi treba - dodala je Sofija. 

Svakodnevno se susreće s predrasudama, a na negativne komentare na društvenim mrežama već je imuna. 

Pokretanje videa...

01:50

- Susretala sam se s predrasudama, ali nisu imali ružne komentare već kad me upoznaju onda kažu: 'Jao, pa nisi takva, drugačija si nego na slikama'. Moj posao je takav - od donjeg veša do kratkih haljina i nemam problem s tim. Navikla sam da se borim s predrasudama, definitivno je da ih uvijek ima, zato uvijek kažem: ne sudi knjizi po koricama - zaključila je Sofija.

Podsjetimo, prema pisanju portala expresstabloid.ba, Sofija i Ante upoznali su se u beogradskom hotelu, a manekenka je pokušala na sve načine privući njegovu pozornost. Prema njihovim navodima, Rebić je manekenki dao broj, ali se nije htio upuštati u dublji odnos zbog komentara njegovih kolega nogometaša. 

NE OTKRIVAJTE IM SVOJE TAJNE: Ova tri horoskopska znaka vas tračaju čim im okrenete leđa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja