Show

Komentari 22

Srpski reper Baka Prase nestao s YouTubea, ugašen mu je kanal s više od dva milijuna pratitelja

Srpski reper Baka Prase nestao s YouTubea, ugašen mu je kanal s više od dva milijuna pratitelja

Poznati srpski youtuber i reper zasad nije komentirao ovu situaciju, no ranije je bio na meti kritika i optužbi da na kanalu promovira nasilje, blud i nemoral

YouTube kanal Bogdana Ilića (25), poznatijeg kao Baka Prase, ugašen je te ga se od jutros više ne može pronaći. Imao je na njemu više od dva milijuna pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznati srpski YouTuber i reper zasad nije komentirao ovu situaciju, no ranije je bio na meti kritika i optužbi da na kanalu promovira nasilje, blud i nemoral.

- Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ), zgrožen internet nasiljem koje propagira, pokrenut će peticiju za ukidanje YouTube kanala Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, i poziva javnost da je podrži svojim potpisom - naveo je savez u priopćenju.

Baka Prase najavio je nedavno kako napušta Srbiju nakon sukoba sa Željkom Mitrovićem. Bogdan je ovog poduzetnika optužio da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju poslije jednog sastanka.

Mitrović je potom povezao Baku Prase s ljudima poput Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, jednog od vođa kriminalnog klana koji je optužen za niz ubojstava, dilanje droge i oružja, otmice i silovanja. Optužio ga je i za namjerno prenošenje mononukleoze jednoj djevojci.

Najčitaniji članci