Obavijesti

Show

Komentari 0

Srpskog glumca Lečića kolegica optužila za silovanje: Vrlo teška optužba, ne mogu komentirati

Srpskog glumca Lečića kolegica optužila za silovanje: Vrlo teška optužba, ne mogu komentirati

Srpski mediji prenose kako je glumica otkrila identitet moćnika za kojeg tvrdi da ju je silovao te pišu kako se radi o glumcu, redatelju i bivšem ministru kulture Branislavu Lečiću

Glumica Milena Radulović (25) progovorila je početkom godine o seksualnom zlostavljanju od strane vlasnika škole glume, Miroslava Mike Aleksića (68), čime je pokrenula lavinu priznanja u regiji. Svoju potresnu priču o tome kako je silovana kad je imala samo 21 godinu ispričala je još ranije i srpska glumica Danijela Štajnfeld (37). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Otkrila je tada kako je silovana od strane moćnika iz filmske industrije, a o bolnoj temi progovorila je u svom dokumentarnom filmu. Kazala je kako joj je žao što silovatelja nije odmah prijavila, no sada je to učinila. 

Srpski mediji prenose kako je glumica otkrila identitet moćnika za kojeg tvrdi da ju je silovao te pišu kako se radi o glumcu, redatelju i bivšem ministru kulture Branislavu Lečiću. 

Branislav Lečić: Šokiran sam. Pa djeca su mi išla u Mikinu školu'
Branislav Lečić: Šokiran sam. Pa djeca su mi išla u Mikinu školu'

- Ja ne znam ništa o tome, moram dobiti službenu informaciju pa ću poslije toga imati komentar - rekao je Branislav Lečić za Blic

Zanimljivo, u jeku svjedočanstava protiv Aleksića oglasio se bio i Lečić, koji je tada bio šokiran pričama i grijesima poznatog kolege. Kazao je da mu je kod Aleksića išla vlastita kći te da ne može vjerovati da se to zaista događalo.