Show

Komentari 5

Stanković najavio prigodnog gosta nakon Eurosonga, stiže mu Huljić: 'Što je nama Tonči?'

Stanković najavio prigodnog gosta nakon Eurosonga, stiže mu Huljić: 'Što je nama Tonči?'

Voditelj je na svojoj stranici na Facebooku s kratkom objavom najavio sljedeće gostovanje u emisiji 'Nedjeljom u 2' i još 2 tjedna bez politike

Voditelj Aleksandar Stanković (51) putem Facebook objave najavio je da će ove nedjelje u emisiji 'Nedjeljom u 2' gostovati splitski glazbenik Tonči Huljić (59). Neki se vesele, a drugi nisu baš oduševljeni s izborom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako se u mnogim hrvatskim gradovima bliži drugi krug lokalnih izbora, Stanković je odlučio još dva tjedna odmaknuti se od politike u svojoj emisiji. Tako je pitanje koje se sprema odgovoriti ovaj tjedan: Što je nama Tonči Huljić i što smo mi njemu?

Ispod objave, ljudi su se oglasili s različitim mišljenjima. Neki Huljića nazivaju hrvatskim draguljem i genijalcem, dok ga drugi okrivljuju za zaglupljivanje mladih.

- Vrhunski frajer, umjetnik, poslovnjak... i on i Vjekoslava - napisao je jedan od pratitelja, spominjući i Huljićevu suprugu.

- Ja sam njemu nitko i ništa a on je meni plagijator - rekao je drugi.

Manjak politike dočekao se s veseljem pa je netko predložio da može i vječno bez politike, a drugi su odlučili ponuditi mišljenje o Huljiću kao političaru.

- Huljića za premijera, ima sve kvalifikacije! - pisalo je uz dodano srce.

Kako se još ne zna gost za sljedeći nepolitički tjedan, možda Stanković odluči pozvati Nevena Ciganovića kako bi uživo mogli raspraviti Ciganovićevo upucavanje i njegovu usporedbu voditelja s 'dobrim vinom'.

Najčitaniji članci