Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Stiže konkurencija: Baš poput tate i Laura se 'baca' u sport...

Za početak se predstavila i rekla kako je završila preddiplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. No, tu se mlada Laura nije zaustavila

Foto: Privatni album
2 komentara

Mlađa kći bivšeg trenera Dinama i hrvatskog nogometnog reprezentativca, Nikole Jurčevića (53), Laura (23) kreće tatinim stopama. Njezina sestra Lana pohvalila se na društvenim mrežama videosnimkom na kojoj Laura sudjeluje na studentskoj panel raspravi. 

Foto: Privatni album

Za početak se predstavila i rekla kako je završila preddiplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. No, tu se mlada Laura nije zaustavila. Svoje snove ostvaraje i na još jednom učilištu za modni dizajn. Jer je ljubav za dizajnom, sudeći po fotografijama, ono za čim žudi. 

Foto: Privatni album

Pohvalila se i kako će uskoro zamijeniti adresu. Naime, upisuje i The MBA Master's degree Real Madrid, smjer - sportski menadžment. Otkrila je i kako je čudno da gaji ljubavi prema sportu i modu, ali da su to njezine strasti koje se trudi balansirati. Sudeći po tome, uskoro stiže konkurencija Mariju Mamiću. 

Foto: Privatni album

Prošli mjesec, njezina sestra Lana (25) udala se za makedonskog nogometaša Ristu Mitrevskog (28). 

Priča se da se par upoznao dok je 2016. Risto igrao za Nogometni klub Istra 1961. U studenom 2017. godine Mitrevski je napustio klub i Pulu. Obrambeni igrač trenutačno igra za ciparski klub Enosis Neon Paralimni. Samo obitelji i najbližim prijateljima poznato je kad se par zaručio, no Lana se nekoliko dana prije vjenčanja a na društvenim mrežama 'pohvalila' fotografijama djevojačkog provoda.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Uživala je s prijateljicama u Grand Park Hotelu u Rovinju, u kojemu noćenje stoji oko 1500 kuna po osobi. Djevojke su partijale u sobi i opuštale se na bazenu. Prijateljice su Lanu 'zatrpale' darovima povodom svadbe, a među njima je bila i Laura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message