Show

Komentari 54

Što se to događa u novoj sezoni serije "Crno-bijeli svijet"?: Procurio spot cajke Lepe Sane

Što se to događa u novoj sezoni serije "Crno-bijeli svijet"?: Procurio spot cajke Lepe Sane

Sanela Imamović poznatija kao Lepa Sana, karijeru je započela sredinom 80-ih kao 'kafanska mlada nada'. Vrlo brzo se probija među popularne izvođače narodne glazbe, a pjesme si piše sama

Dosadašnje tri sezona serije 'Crno-bijeli svijet' protjecale su, možemo to reći, u urbanom duhu i tonu. No čini se kako nas u novoj sezoni očekuje nešto sasvim drugačije. Umjesto rocka, zavladao je folk?!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Do nas je došao spot pjesme 'Oću, oću, neću', koju izvodi pjevačica Lepa Sana, a doznajemo kako je riječ o dijelu nove sezone popularne serije. Očito je u pandemijskoj i potresnoj godini došlo do velikih promjena na setu ove uspješnice.

Iz produkcije nam ništa nisu htjeli komentirati, no okolnim putevima došli smo do informacija o samoj pjevačici.

Lepa Sana, odnosno Sanela Imamović bivša je folk pjevačica koja je rođena 1964. u Topčić polju kraj Zenice. Karijeru je započela sredinom 80-ih kao 'kafanska mlada nada'. Vrlo brzo se probija među popularne izvođače narodne glazbe. Već u tom periodu Sana piše svoje vlastite pjesme, pa tako i prvi veći hit 'Oću, oću, neću'.

Pjesma je bila posvećena Lepom Banetu, sarajevskom pjevaču sevdalinki.

- Bane je čuo za mene i došao je na moj koncert u zeničku kafanu 'Bešlić' negdje krajem 1983. godine. Bio je lijep k'o slika, to je bila ljubav na prvi pogled i na prvi glas - rekla je svojedobno u intervjuu za Arenu. 

Lepa Sana i Lepi Bane su se vjenčali 1984., no brak nije dugo trajao jer se nisu mogli dogovoriti tko je ljepši. Sana je i dalje snimala pjesme, ali i punila novinske stupce svojim privatnim životom. Godine 1987. udala se za Dževada Jajala, nogometaša FK Slobode.

Brak je bio obilježen trzavicama i sukobima, smatra se da je Jajalo bio posebno nervozan jer je Sloboda te sezone bila na rubu ispadanja iz prve lige. Zbog Jajalove bračne nevjere, Sana objavljuje pjesmu 'Kazneni udarac', veliki hit među ženskom publikom, te se razilazi od Jajala 1990. godine. Lepa Sana je ostala snažan idol mladim ženama te generacije...

POGLEDAJTE 24 PITANJA S FILIPOM RIĐIČKIM:

Najčitaniji članci