Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
65 komentara

Stručnjaci su uvjereni: 'Fućkaš prezime, Severini to ne treba'

Marketinški stručnjaci tvrde da je Severina izgradila ime i prije nego što se udala. Karijeru je započela 90-ih, pa smatraju kako nema potrebe da u karijeri koristi prezime supruga, bivšeg nogometaša Igora Kojića

Foto: PIXSELL/Instagram
65 komentara

Čest je slučaj da uspješne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatljivost ostavljaju svoje djevojačko prezime jer je to dio njihovog osobnog brenda po kojem su prepoznate, tvrdi nam Bojan Bernik, izvršni direktor marketinške agencije Morgan Grey.

Foto: Instagram

Iz tog razloga je, ističe Bernik, navodno Severina Kojić (47) na društvenoj mreži maknula prezime supruga, bivšega golmana Igora Kojića (32). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno - objašnjava marketinški stručnjak. 

Isto mišljenje ima i splitski glazbeni menadžer Ivica Bubalo koji smatra da je Severina zadnja osoba kojoj treba prezime supruga.

Foto: Privatni album

Unatoč tome što ju prati čak milijun i 200.000 fanova, pjevačica prati samo supruga Igora. Ne prati ni svekra Dragana Kojića Kebu (59) kojem često komentira fotografije.

KAZNENA PRIJAVA Nove nevolje za Sevu: Prijavio ju je Centar za socijalnu skrb...

Severinini obožavatelji smatraju kako među supružnicima nema većih trzavica te kako je micanje prezimena samo dio njezina imidža pošto je već kao tinejdžerica počela karijeru pod imenom 'Severina'. 

Foto: Instagram

Inače, Severina je nekoliko puta na društvenim mrežama naglasila koliko ima dobar odnos sa svekrom i svekrvom. Pjevačica je u Beogradu pozirala s njima čime se 'pohvalila' na društvenoj mreži. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu... Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - napisala je Seve na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message