Show

Komentari 1

Supruga Boba Sageta: 'Uvijek je našao vremena da ljudima u svom životu kaže koliko ih voli'

Supruga Boba Sageta: 'Uvijek je našao vremena da ljudima u svom životu kaže koliko ih voli'

Supruga pokojnog glumca Boba Sageta ispričala je da je njen posljednji razgovor sa suprugom bio kao i svaki drugi i da joj je drago sve što su si zadnje rekli

Kelly Rizzo (42) ispričala je u intervjuu da ne žali zbog onoga o čemu su ona i Bob Saget razgovarali neposredno prije nego što je preminuo u hotelskoj sobi u Orlandu. 

Bobova udovica rekla je u emisiji 'Today' da osjeća da je konačno stigla do točke u kojoj je isplakala sve suze zbog iznenadne smrti svog muža, a nekoliko trenutaka kasnije slomila se govoreći o tome koliko duboko je Bob volio nju i sve ljude u svom životu, što je i rekao u zadnjem razgovoru koji su vodili.

- Cijeli razgovor je bio u tonu 'Toliko te volim.' Mislim da sam rekla: 'Jako te volim', a onda je on rekao: 'Volim te beskrajno', a onda sam rekla: 'Jedva čekam da te vidim sutra.' Sve je to bila samo ljubav. - ispričala je posljednji razgovor između nje i Boba.

Kelly je rekla da je posljednji razgovor sa suprugom zvučao otprilike na način koji su uvijek razgovarali jedno s drugim i dodaje da je s Bobom uvijek bilo tako i da je on osoba koja voli ljude u svom životu i da im daje do znanja o tome.

Zapravo, kaže da se čudila kako je pronašao vremena da razgovara sa svima i svima kaže da ih voli cijelo vrijeme. 

- Bio je samo najbolji čovjek kojeg sam poznavala u životu, bio je tako ljubazan i tako divan i svi koji su bili u njegovom životu to su znali. - zaključila je Kelly.

 

Najčitaniji članci