Obavijesti

Show

Komentari 41

Supružnici Smith mijenjali su partnere i orgijali, a onda je Jada priznala da ga je prevarila

Supružnici Smith mijenjali su partnere i orgijali, a onda je Jada priznala da ga je prevarila
15

Nakon što je glumac jutros na Oscarima udario komičara Chrisa Rocka jer je uvrijedio njegovu suprugu, brak Smithovih ponovno je pod povećalom javnosti. Zajedno su 25 godina, a skandali im nisu strani

VIDEO

Glumac Will Smith (53) šokirao je gledatelje Oscara ošamarivši kolegu Chrisa Rocka (57) jer se našalio na račun njegove supruge, glumice Jade Pinkett Smith (50). Rock ju je usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave.  A Jada boluje od alopecije i gubitka kose.

Pogledajte cijeli video šamara: Jedan detalj sa snimke otkriva da Will Smith i Rock nisu glumili
Pogledajte cijeli video šamara: Jedan detalj sa snimke otkriva da Will Smith i Rock nisu glumili

Will je Chrisu poručio da 'ne stavlja ime njegove žene u svoja je*ena usta', a njihov sin Jaden na društvenim mrežama podržao je tatu.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako je Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka koji mu je uvrijedio ženu

Jada Pinket Smith udala se 1997. za Willa Smitha (51). Otada su u skladnom braku iako kao i većina parova znaju imati razmirice. Otvoreno su priznali da povremeno znaju razmjenjivati partnere s drugim parovima, ali i uživati u orgijama. 

Actress Jada Pinkett Smith and her husband actor Will Smith  at the world premiere of the film,  Matrix Revolutions, at the Disney Concert Hall  in Los Angeles on Monday, 27 October 2003.   Photo credit: Francis Specker

Par nikad nije skrivao da njihov brak nije bio savršen, a to nisu baš ni mogli jer su stalno bili pod povećalom javnosti budući da su oboje poznati glumci. Prije nekoliko mjeseci Jada je potvrdila šuškanja da je varala Willa. Pjevač August Alsina priznao je da je imao kratku vezu s glumicom, ali i da mu je sam Will dao dopuštenje za vezu s njom. 

25TH ANNIVERSARY OF KERRANG MAGAZINE AT SIN NIGHTCLUB, LONDON, BRITAIN - 12 JUN 2006

- Zapravo smo postali jako dobri prijatelji. I sve je počelo zato što je on trebao pomoć. Željela sam mu pomoći jer je bio u teškom mentalnom stanju. Will i ja nismo znali hoćemo se uopće vratiti jedno drugome. Mislila sam da je to-to. I kako je vrijeme prolazilo, August i ja smo postali bliski na jedan drugi način. Samo sam se htjela osjećati dobro - objasnila je.

Jada je 2020. pokrenula internetsku reality emisiju 'Red Table Talk' u kojoj sjedi za crvenim stolom i priča doslovno o svemu. S njom je sjedila i kćer Willow koja svakog tjedna sluša vruća seksualna iskustva majke. Gledateljima se u početku sviđala iskrenost i otkrivanje obiteljskih tajni, no to je onda otišlo korak dalje i priznala da je imala spolni odnos u troje. 

26th Annual EMA Awards - LA

- Jednom sam imala trojac. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetima - odgovorila je Willowa supruga. Naglasila je da nije bilo dovoljno intimnosti. Jada je već prije otkrila da je bila ovisna o pornografiji i da ju je baka naučila kako da se samozadovoljava još od devete godine.

Nickelodeon's 26th Annual Kids' Choice Awards - Los Angeles

- Htjela je da naučim da je zadovoljstvo nešto što dolazi od mene. Nije htjela da padnem u ruke muškarcu i mislim da to dolazi od njega - pojasnila je. 

LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Neko vrijeme bila je opsjednuta kupovinom seksualnih igračaka. 

Akademija nakon skandala s Willom Smithom na Oscarima: Ne odobravamo takvo nasilje!
Akademija nakon skandala s Willom Smithom na Oscarima: Ne odobravamo takvo nasilje!

- Počela sam istraživati i postala sam ovisna o njima. Tada sam otkrila višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet na dan. To je bilo vrijeme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala jer stvarno mislim da sam razvila ovisnost - rekla je glumica. Suprugu Willu, s kojim ima dvoje djece, sina Jadena i kćer Willow, nije o tome ništa govorila. On je sve saznao naknadno i to ga nije uznemirilo jer je ona njegova 'kraljica'. 

47th Annual NAACP Image Awards - Pasadena

Jada i Will znaju se odavno. Kad je imala 19 godina, bila je na audiciji za ulogu Willove cure u seriji 'Princ s Bel Aira', ali nije prošla jer su joj na kastingu rekli da je preniska, ispričala je. Četiri godine kasnije Smith ju je pitao hoće li mu glumiti djevojku, ali ovoga puta je ona odbila.

GLASUJTE U ANKETI:

Reuters/Pixsell

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin