Show

Komentari 19

Šuput je 'našminkala' i noge: Nisu samo plesači pripremili noge za 'Ples sa zvijezdama'

Šuput je 'našminkala' i noge: Nisu samo plesači pripremili noge za 'Ples sa zvijezdama'

Pjevačica i večerašnja voditeljica showa na Instagramu je objavila niz videa i pokazala pratiteljima kako izgleda priprema za vođenje plesne emisije za koju je našminkala čak i noge

Natjecatelji se pripremaju za današnju prvu emisiju 'Ples sa zvijezdama', no nisu jedini. Ove godine u voditeljskoj ulozi gledamo Maju Šuput (42) i Igora Mešina (54). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Maja je tako na svome Instagram profilu s pratiteljima podijelila niz videozapisa kako bi im pokazala tijek pripreme jedne voditeljice. Otkrila je da je za njezinu haljinu zadužen dugogodišnji prijatelj i modni stilist Marko Grubnić (40).

Maja ga je upitala kakvu je haljinu za nju pripremio, na što je on odgovorio: 'Najveću i najbolju'. S druge strane, za frizuru je bio zadužen Martin Posavec.

Najviše je pažnje pak pridobio njezin mladi make-up artist Karlo Rusan koji je šminkao i druge zvijezde poput Albine Grčić i Franke Batelić.

Njegov zadatak prije 'Plesa sa zvijezdama' nije bio našminkati samo Majino lice, koja je u videu imala crvenim ružem istaknute usne i 'mačkaste' oči, nego i njezine noge. Snimila ga je tako dok joj četkom uljepšava noge i rekla:

- Karlo radi finish ovih bataka. Marinada je u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO S JELENOM PERIĆ:

Najčitaniji članci