Obavijesti

Show

Komentari 25

Sve Majine svadbe: Od pečenog janjeta do rastrošnog kuma...

Sve Majine svadbe: Od pečenog janjeta do rastrošnog kuma...
12

Iako mnogi pjevači smatraju kako je sramota pjevati na svadbama te im je to ispod časti, Maja Šuput s pravom nosi nadimak 'kraljica svatova'. Cijena angažmana Maje s bendom navodno se kreće od 60 000 kn

VIDEO

Na tuđim svadbama poznata je kao 'kraljica zabave', a broj parova koji je vlastito vjenčanje proslavio uz nastup Maje Šuput (39) teško je i izbrojati. Svojedobno se pjevačica našalila kako će se vjenčati čim bude imala slobodan vikend, a poznato je da za dogovoriti Maju na svadbi morate stati u red, ali i pripremiti lijepu svotu. 

I dok se naveliko počelo šuškati kako je svatovska pjevačica zakazala svoje vjenčanje za 11. svibnja, čemu u prilog ide i izjava njezine menadžerice koja se 'pohvalila' dvodnevnim putovanjem, ali i fotografijama iz Istre na kojima se pripremaju za dolazak Maje, Nenada i ekipe, o čemu zaručnik nije htio ništa reći. 

Pokretanje videa...

02:34
Sve je spremno za svadbu Maje Šuput: Ukrasili imanje u Istri
Sve je spremno za svadbu Maje Šuput: Ukrasili imanje u Istri



Šuput će vjenčanje s Nenadom biti prvo, ali s običajima i ceremonijom itekako je dobro upoznata. Iz vikenda u vikend uveseljavala je druge, a da s vrckavom Majom nikad nije dosadno dokaz je i nekolicina neuobičajenih, zabavnih, a ponekad i bizarnih situacija koje su se događale na svadbama na kojima je pjevala mladencima i njihovim gostima. 

Tako se Maja svojedobno prerušila u pečeno janje, a umotanu u plahtu po hotelu ju je nosio tjelohranitelj. Sve kako mladenka iz Vinkovaca ne bi otkrila da će joj na vjenčanju zapjevati Šuput. 

- Trenutak kad iznenadiš mladenku nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bravo za mladoženju koji je tajnu čuvao mjesecima! E to je frajer! - napisala je tada Maja, kojoj je oduševljena mladenka pohitala u zagrljaj čim je shvatila iznenađenje. 

Pričala je Šuput svojedobno i o svadbama na kojima je 'mladoženja puknuo mladenku prije izlaska mrtav pijan', a svjedočila je i raznim drugim obiteljskim sukobima. 

- Jedanput su se tata i sin u pet ujutro posvađali i onda je tata išao lupiti sina u glavu, a mama je to vidjela i da spriječi katastrofu, utrčala je između, tako da je na kraju mama dobila po glavi i lupila je glavom u rub stola. Onda joj je šef sale davao umjetno disanje - ispričala je Maja u radijskom eteru Extra FM. 

Frankfurt: Maja Šuput nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

Na njezinim svadbama, čini se, ne nedostaje uzbuđenja, ali ni razdraganih kumova. Tako je Maja svojedobno na svadbi u Cavtatu kuma koji je izvadio 'samo' stotku ohrabrivala na mikrofon da ubaci i više, dok je kuma široke ruke iz Zagreba morala smirivati. 

- Polako, dobro je - vikala mu je Maja, zabrinuta da ne bankrotira. 

Kako to na svadbama obično i biva, velik se broj ljudi opusti više od uobičajenog, a neki u takvom stanju vole i zaplesati. Tako se Maja prisjetila gospodina koji je oduševljenje činjenicom da pred njim pjeva Šuput odlučio proslaviti bizarnim plesom na podiju. 

 

- Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestati smijati. Vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plesu kao da se ništa čudno ne događa, mi kao bend se čak nismo ni pogledali, a kamoli nasmijali... Kakvi profesionalci - napisala je Maja te dodala kako obožava svoj posao. 

Frankfurt: Maja Šuput nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

Iako mnogi pjevači smatraju kako je sramota pjevati na svadbama te im je to ispod časti, Maja Šuput s pravom nosi nadimak 'kraljica svatova'. Na svadbama je počela pjevati prije više od deset godina, a cijena angažmana s bendom navodno se kreće od 60.000 kuna. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin