Obavijesti

Show

Komentari 107

Svi zgroženi: 'Nazivale Hakiju psom i primitivcem pa divljale'

Svi zgroženi: 'Nazivale Hakiju psom i primitivcem pa divljale'
4

Gabriela i Marijana osim ostalih natjecatelja očigledno su 'razbjesnile' i gledatelje pred malim ekranima koji se nisu ustručavali komentirati njihovo ponašanje u posljednjoj emisiji

VIDEO

Romantična druženja farmera u emisiji 'Ljubav je na selu' su završila, a jučer je na red došao veliki tulum u Istri. Najglasnije su bile Marijana Črlenec (28) i Gabriela Kamenečki (22) iz Zagreba. Uz koju čašicu više, djevojke su dobile 'dar govora' i svoje odabranike 'počastile' salvama uvreda dok su oni nastojali ostati pribrani. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Gabrielin i Josipov susret prošao je u njegovom dijeljenju komplimenata.

- Ponovno vidjeti Gabi je bilo fantastično - rekao je Josip, kojem se Gabriela sviđa. Njegova 'zlatna djevojka' bila je drugačijeg stava pa je priznala kako joj se Josip zapravo uopće ne sviđa i da joj se povraća od poljupca s njim. 

- Ja mislim da sam ja najljepša s kojom je imao prilike biti u istoj sobi. Ja sam za njega božica ljepote - rekla je. 

Na kraju je Josip zaključio da između njega i Gabi neće biti ništa više od prijateljstva. Ona ga je pozvala na stranu i rekla mu kako je čula da Josip uokolo priča kako su njih dvoje zajedno, na što je burno reagirala.

Hakija izbacio Nikolinu, Bahra zaplakala: 'Obasjalo me sunce'
Hakija izbacio Nikolinu, Bahra zaplakala: 'Obasjalo me sunce'

- Ja to nisam rekao. Rekao sam da smo mi prijatelji - obranio se Josip. Gabriela mu je potom zaprijetila da ako još jednom čuje takve laži, da će mu zašiti usta. 

Josipu se nije svidjela Gabrielina agresivnost pa je otišao. Hakija ga je podržao.

Gabi prijetila Josipu: Ako opet čujem laži, zašit ću tvoja usta!
Gabi prijetila Josipu: Ako opet čujem laži, zašit ću tvoja usta!

- Sad si shvatio koliko je prosta i da nije za tebe - rekao mu je. Hakijino mišljenje podijelili su i mnogi gledatelji emisije, koji su po završetku emisije 'opleli' po Gabrieli na društvenim mrežama.

- Tipična narcisoidna balavica. Nikada nikome ne bi poželjela da kraj sebe ima ženu poput nje - jedan je od komentara na Gabrielino ponašanje. 

- To je kad prvi put dođeš u lijepu vilu i sjedneš pored bazena pa misliš da si top model i predmet žudnje cijelog svijeta. Dosta žalosno za gledati - komentirao je drugi korisnik Facebooka nakon emisije.

Stani, Hakija, pa nije poljubac čakija da od njega toliko bježiš
Stani, Hakija, pa nije poljubac čakija da od njega toliko bježiš

Gledateljima se nije svidjelo ni Marijanino ponašanje, koja je Hakiju nazvala patološkim lažljivcem. Nisu se složili oko dogovora na pitanje u kojem smjeru ide njihova veta.

- Mogao bih reći da smo prijatelji. Načuo sam da si se viđala s nekim Jackom - rekao joj je Hakija, na što mu je ona brzo odgovorila kako je to bilo prije njega, od čega nije odustajala. Hakija joj nije vjerovao pa je naposljetku zaključio kako će to sve istražiti prvenstveno zbog sebe. 

Dodao je kako joj to neće oprostiti. Čini se da joj nisu povjerovali ni gledatelji ispred malih ekrana koji su uz 'napad' na Gabrielu počeli komentirati i Marijanu.

- Ima li netko tko ih osobno poznaje? Da mi objasni kako nisu postale popularne, već su napravile tešku sramotu od sebe - komentirali su gledatelji.

Gabriela i Marijana zatim su nastavile u tandemu napad na Hakiju. 

Gabriela: Hakija, ti si kao džentlmen trebao prići dami koja te pozvala...

Hakija: Ma kojoj dami? 

Gabriela: Uh jako me boli ova uvreda od psa! 

Hakija: Dobro, djevojko. To sad zvuči kolika si dama. Koliko si kulturna. To sve predstavlja tvoju sredinu i obitelj iz koje dolaziš.

Gabriela je zatim zaključila da joj se, kako kaže, Hakija gadi kao osoba.

- Lijepo sam ga zamolila da dođe, a on je odmah krenuo na moju obitelj. Trebao bi se prijaviti u show 'Gospodin primitivac' - zaključila je. On je na sve dodao kako se neprimjereno ponašaju prema starijim osobama. 

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE GORDANA LAUCA #zajedno24sata:

Pokretanje videa...

00:24

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin