Obavijesti

Show

Komentari 46

'Sonja i Gordan ovaj put bolji': Josipa i Damir napustili show

'Sonja i Gordan ovaj put bolji': Josipa i Damir napustili show
7

Sonja i Gordan quickstepom predstavit će mjuzikl 'Kralj lavova', a drugi ples koji će plesati bit će paso doble. Zanimljivo će biti vidjeti kako će se u istim plesovima snaći i Slavko i Gabriela koji će isto plesati paso doble

VIDEO

U plesnom dvoboju sudjelovali su Sonja i Gordan i Josipa i Damir, a rezultate ove borbe gledatelji su ovaj put čekali nešto duže. Naime, u studiju je nestalo struje, a Nova TV je desetak minuta puštala isječke. U napetoj borbi plesni podij napustili su Josipa i Damir. 

Zabavno, ali i zahtjevno bilo je plesnim parovima uvježbavati dva plesa za večerašnju, devetu po redu, epizodu showa 'Ples sa zvijezdama'. Svaki će, od preostalih šest parova, plesati na temu iz mjuzikla, a uz to će izvesti još jedan ples. Žiri će ocjenjivati nastup oba tima, a zbroj tih ocjena će se pribrojiti ocjenama koje će parovi dobiti za svoje pojedinačne nastupe.

Prvi su se na pozornicu popeli komičar Ivan Šarić i mentorica Paula Jeričević. Plesali su Jive na glazbeni broj iz mjuzikla 'Briljantin', a za svoju izvedbu osvojili su 40 bodova. 

- Ovo je bilo toliko genijalno da smo Almira i ja odlučile prijeći s Garić na Šarić - rekla je Tamara, a Nicolas je dodao kako je nastup bio dinamičan, ritmičan i zabavan. 

U drugom krugu natjecanja, Ivan i Paula 'zapalili' su pozornicu strastvenim tangom. Za ovaj nastup osvojili su 37 bodova. 

- Ti si živa reklama da je ples za muškarce. Bio si muževan. Bio si siguran. I moram priznati da si izvrstan izvođač - rekao je Nicolas, a Dinko je dodao kako je njegov fokus ipak bio na Pauli.

 U liku Emme Stone i Ryana Gosling, Viktorija i Marko zaplesali su slowfox na broj iz mjuzikla 'La la Land'. Za prvu izvedbu ovaj plesni par osvojio je 35 bodova. 

- To je bilo sjajno. Koraci i držanje su bili odlični. Dobar okvir, Viktorija ga je tu i tamo izgubila, ali je bilo sjajno - rekla je Almira. Nicolas je očekivao malo više spuštanja, a Dinko je dodao kako je ovo bio solidan slowfox. 

Za drugi dio natjecanja, Viktorija i Marko odlučili su se za dinamičnu sambu, a otkrili su kako su pripreme bile uzbudljive i zanimljive. 

- Za mene je ovo bila najbolja samba. Konačno smo vidjeli da si iskoristio sve Viktorijine atribute. Bravo - rekao je Dinko. Osvojili su maksimalnih 40 bodova. 

Treći par Slavko Sobin i Gabrijela Pilić zaplesali su energični i poletni quickstep, a baš kao i u prethodnim emisijama plesni par je oduševio žiri. Za ovaj dinamičan ples osvojili su 38 bodova. 

- Slavko je bio jako dobar i moram pohvaliti raskorak. Stalno sam te gledao i nisam mogao pronaći grešku. Neće biti desetka, ali budi zadovoljan - otkrio je Nicolas, a Dinko je dodao kako je kvaliteta bila na njihovom standardnom nivou. 

Kraljevi plesnog podija, kako ih je nazvao Janko Popović Volarić, u drugom krugu plesali su Paso Doble. 

- Meni je tako lijepo večeras jer svi genijalno plešete. Paso mi je bio odličan - rekla je Tamara, a Almira je dodala da joj je ovo najbolji Paso. Žiri im je dao 40 bodova. 

Josipa i Damir s plesom cha cha cha donijeli su u studio dašak Grčke i hit mjuzikla 'Mamma Mia. Josipa je otkrila kako je dala sve od sebe da nastup bude bez greške, a žiri im je dao 31 bod. 

- Završili ste na podu, ali ovaj put je to bila namjera. Nedostajalo mi je snage u vašim nogama - rekao je Dinko. Tamara se složila s Dinkom, ali je naglasila kako moraju biti prisniji. 

- Bilo je slatko i veselo. Imala sam osjećaj da si doista uživala i moram vas pohvaliti zbog toga - dodala je Almira. 

Iz cha cha cha stila u jazz stil prebacili su se Josip i Damir, a svojim nastupom nisu oduševili žiri. Osvojili su 31 bod. 

Modni stilist Marko i Ela tjedan dan pripremali su se za  jive, a to su otplesali na poznatu pjesmu iz mjuzikla 'Footloose'. Marko je otkrio kako nije ovako dobro plesao niti na svojoj maturalnoj. Za prvi ples osvojili su 36 bodova. 

- Ti si sitni, mali, dinamitni crvić. Meni je ovo bilo dobro - rekla je Tamara, a Nicolas je otkrio kako je ukupni dojam bio fantastičan. 

- Osjetio sam da si u određenim trenucima bio napet, ali si odlično otplesao ovaj jive - rekao je Nicolas. 

- Mislio sam na Maju i Nenada tijekom nastupa - otkrio je Grubnić koji je za drugi ples odabrao izveli su lijepi i romantični slowfox. Za ovu koreografiju, Grubnić i Ela prvi put su osvojili maksimalnih 40 bodova. 

U prvom krugu posljednji na pozornicu popeli su se Sonja i Gordan. Povratnici su quickstepom predstavili mjuzikl 'Kralj lavova', Za svoj nastup dobili su 35 bodova. 

- Vidi se da vam ovo nije prvi put da plešete quickstep. Napredak je velik - rekla je Almira, a Nicolas je dodao kako su preslatki i kako se njihova pozitivna energija osjetila. 

Još jednom dramatični Paso Doble plesao se na pozornici. Ovaj put u izvedbi Sonje i Gordana koji su jedini par koji je nastupao u svih 12 emisija. Za ovaj nastup osvojili su 32 boda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin