Show

Komentari 4

Tara Thaller pokazala novog dečka i svog glumačkog kolegu

Tara Thaller pokazala novog dečka i svog glumačkog kolegu

Glumica je javnosti poznata zbog uloge u HBO seriji 'Uspjeh', po rolama u serijama 'Čuvar dvorca' i 'Pogrešan čovjek', te nastupima u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju'

Za glumicu Taru Thaller (22) mjesecima se šuškalo da je u ljubavnom odnosu s glazbenikom Dinom Jelusićem (27). Njih su dvoje zajedno nastupali u showu 'Zvijezde pjevaju', a onda je Tara započela studij u Sarajevu. Tamo je upoznala mladića od kojeg se sada ne razdvaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada se novom vezom pohvalila i na društvenim mrežama. Sa svojim dečkom Farisom Pinjom objavila je fotografiju u kojoj na Fužinama pored jezera poziraju, a on je ljubi u čelo. Novi dečko ujedno joj je i kolega s fakulteta.

Glumica je prije nekoliko je mjeseci upisala Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu. Prije dvije godine pokušala je upisati Dramsku akademiju u Zagrebu, no kako tada nije prošla, počela se baviti glumačkim poslom. Tijekom boravka u Sarajevu na Sarajevo Film Festivalu družila se s ljudima koji su joj ishvalili sarajevsku Akademiju pa je odlučila pokušati tamo gdje se i preselila početkom akademske godine.

- Na kraju nisam odlučila hoću li se prijaviti na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu pa se nisam ni stigla prijaviti. Kad sam bila na filmskom festivalu u Sarajevu srela sam brojne studente koji su imali samo riječi hvale o njihovoj akademiji. Sinulo mi je da se imam vremena prijaviti, spremiti i da nemam što za izgubiti, što je na kraju tako i ispalo - rekla nam je jednom prilikom.

Preseljenje joj, tvrdi, nije teško palo.

Tara je javnosti poznata zbog uloge u HBO seriji 'Uspjeh', po rolama u serijama 'Čuvar dvorca' i 'Pogrešan čovjek', te nastupima u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem je proljetos pobijedila u paru s Jelusićem.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci