Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Tarik komentarom 'provocira' Natašu Janjić: Opet si trudna?

S vremena na vrijeme treba nagraditi i to dijete u sebi, napisala je Nataša Janjić u opisu fotografije, a nekoliko trenutaka nakon javio se kolega, glumac Tarik

Foto: Privatni album
18 komentara

Glumica Nataša Janjić (37) prije dva mjeseca rodila je sina Tonija, a njezin Instagram profil niti najmanje 'ne pati' zbog toga. Često objavljuje događaje kako iz privatnog, tako i iz poslovnog života. Glavni akteri uz sina su suprug, ortoped Nenad Medančić (35) i kujica Uška. 

Foto: privatni album

Na jednoj od posljednjih fotografija Nataša pozira sa sladoledom, a u kratkom roku skupila je više od dvije tisuće lajkova. 

Foto: Instagram

- S vremena na vrijeme treba nagraditi i to dijete u sebi - napisala je u opisu fotografije, a nekoliko trenutaka nakon javio se kolega, glumac Tarik Filipović (47). 

Foto: privatni album

- Što si opet trudna? - upitao ju je glumac, a ona se našalila da je 'popapala' sinčića Tonija.

Podsjetimo, još na proljeće 2017. Nenad i Nataša započeli su ljubavnu vezu nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić. Vrijeme su najčešće provodili izvan granica Hrvatske pa su posjetili Rim, Barcelonu i Portugal. 

Foto: Privatni albumI

- Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti svih ovih godina bio mi je uistinu pretežak, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog pa smo htjeli zaštititi privatnost. Zaista je lijepo i jedino ispravno kad je intimni život izvan javne sfere - objasnila je Nataša. 

'OVO JE PRESTRAŠNO': Procurile privatne fotografije djece poznate pjevačice

Naši partneri pišu
Message