Show

Komentari 28

Tatjanu Jurić začudili komentari o koroni: Ne treba nikoga kriviti već vjerovati što kažu stručnjaci

Tatjanu Jurić začudili komentari o koroni: Ne treba nikoga kriviti već vjerovati što kažu stručnjaci

'Još sam na dobrom glasu. Nos mi je bio začepljen. Organizam je pod infekcijom iscrpljen i bori se s tim. Sada me još muči kašalj i nisam se potpuno oporavila', ispričala je voditeljica

Po komentarima na društvenim mrežama shvatila sam koliko je tema pandemije zapravo provokativna, posebice zato što sam u svojoj objavi na Instagramu spomenula nećakinje. No, ljudi trebaju shvatiti da je mogućnost zaraze velika, treba računati na to da nas bilo tko može zaraziti jer je u pitanju pandemija i svi ćemo kad-tad doći u doticaj s virusom, ispričala je voditeljica Tatjana Jurić (39) u razgovoru za Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne treba nikoga kriviti, zaista sam se iznenadila nakon što sam pročitala komentare. No, najvažnije je da moramo vjerovati stručnjacima - dodala je Tatjana.

Voditeljica je početkom studenog otkrila pratiteljima da boluje od korone te da je u izolaciji.

- Ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica (pas) ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušavajući svojima poslati poruku: zovite hitnu. A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit’ će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna -  napisala je Tatjana tada na društvenim mrežama.

Sada otkriva da se još uvijek nije u potpunosti oporavila.

- Još sam na dobrom glasu. Nos mi je bio začepljen. Organizam je pod infekcijom iscrpljen i bori se s tim. Sada me još muči kašalj i nisam se potpuno oporavila - rekla je. 

Najčitaniji članci