Obavijesti

Show

Komentari 2

Tea ispala iz showa, crveni su završili još jedan servis, a Gretić odlučio: 'Mauro, nisi više lider'

Tea ispala iz showa, crveni su završili još jedan servis, a Gretić odlučio: 'Mauro, nisi više lider'
23

Po dolasku u kuhinju, svi su se primili posla. Novi kandidati tražili su savjete i željeli se dokazati

VIDEO

U 'Hell's Kitchenu' na rasporedu je još jedna večera, no iako to znači da timovi itekako moraju dobro surađivati kako bi uspjeli, plavci su od jutra bili razjedinjeni.

Chef Gretić je pohvalio Lucijin tanjur, ali nije osvojila imunitet! Gledatelji: 'Stani na loptu malo'
Chef Gretić je pohvalio Lucijin tanjur, ali nije osvojila imunitet! Gledatelji: 'Stani na loptu malo'

- Viktor se odmah odvojio od nas... Priča s drugima zašto je Mauro tu šef. On već radi neke planove u svojoj glavi - Lucija je komentirala. 'Komunikacija bi mogla biti bolja, čini mi se, Mauro mi se čini kao individualac', i Viktor je imao svoje mišljenje.
'Pritisak je velik, mi novi jedva čekamo da krenemo', Nikola je bio euforičan.

Vehid je, s druge strane, mirnim tonom pridošlicama objasnio što mogu očekivati od servisa i podijelio kandidate po stanicama tijekom pripreme. Po dolasku u kuhinju, svi su se primili posla. Novi kandidati tražili su savjete i željeli se dokazati. Nikola je filetirao ribu, a Mauro je nadzirao Viktora koji se bavio janjetinom. 'Ne, ne, ne to raditi!', vikao je Mauro.

- Htio sam malo očistiti više žilica pa mi je rekao ne... Ali njegove upute su malo zbunjujuće - Viktor je bio u čudu i oglušio se na Maurove upute pa je vođa plavih opet morao reagirati. 'Ne! Ovo mi je treći servis na tim mesima', naglašavao je svoj autoritet, a prigovorio je i Nikoli jer je sporo pripremao ribu. Sous chefovi Ivana i Ivan prolazili su radnim jedinicama i dijelili savjete oko batata i temeljca, no činilo se da sve ide bez velikih zamjerki.

Chef Gretić okupio je timove i podijelio ih po stanicama. U plavom timu na hladnom predjelu radili su Nikola i Marko, toplo predjelo pripremali su Viktor i Tomislav. Domagoj i Lucija bave se glavnim jelom, Tea je na prilozima, a Mauro je 'leteći'. U crvenom timu Sara i Chiara servirat će hladna predjela, toplo predjelo Milena i Roko K., glavno jelo pripremat će Dominik i Roko Ć. Vehid je na prilozima, a Marjana na desertu. Anel je 'leteći'.

- Još se nije uspjelo dogoditi da oba tima završe večeru... A trebali bi! Zbrojite se, to je poanta svega - upozorio je chef timove.
Vrata Hell's Kitchen kuhinje su se otvorila i krenule su prve narudžbe.  Marko i Nikola sjajno su surađivali na hladnom predjelu plavih, a chef se s druge strane zida ljutio na Dominika jer je u pripremi prepekao ljutiku koje više nisu imali: 'Želim rješenje!'

- Bit će ljubičasti luk - našli su rješenje odmah crveni i spasili stvar. Plavci su brzo shvatili da nemaju koromača za oradu, a Mauro je krenuo u potragu za namirnicom. 'Nismo računali da ga nema uopće', komentirala je Tea. Mauro se požalio chefu da nisu našli koromač tijekom pripreme u kuhinji.

- Kome si rekao to?! Što sad hoćeš? Ne možeš pitati nikoga! Imate sat i pol za pripremu i šutite... Snađi se - vikao je chef.

- To se u pripremi trebalo napraviti, doslovno pet sekundi posla... Nikola nije stigao tri stavke svoje napraviti, a između ostalog i to, usput nije ni pogledao ima li koromača - Lucija je mislila da ima odgovor. 'Nisam očekivao da moram provjeravati, mislio sam da imam sve namirnice', pravdao se Nikola. 'Sve bi vas trebalo biti sram', razočarano je plavima poručio chef, 'Dakle, vi ne možete servirati oradu''.

Luciju, koja je bila zadužena za oradu, chef je poslao u kuću jer je njezin posao u kuhinji gotov, a Maura je poslao do stolova koji su naručili ribu kako bi se ispričao gostima i pitao ih žele li drugo glavno jelo. 'U tom momentu krivo ti je, ljudi su tu, ti moraš doći i pokvariti im večeru', priznao je Mauro. 'Nisi ti kriva, dobro? Molim vas, radite kao tim', chef Gretić posjetio je kuću i dao podršku Luciji, a kad je vidio da je ondje našla koromač, poslao ju je natrag u kuhinju. Zatim je opet poslao Maura da gostima kaže kako je pogriješio i što prije krene u pripremu koromača. Marko je zeznuo pripremu rižota pa je sve morao ponoviti, a chef Gretić Teu je upozorio da je spora.

- Prodaješ privid da nešto radiš? Deset minuta dodaješ kockicu po kockicu maslaca - upozorio ju je. 'Nisam bila ni koncentrirana ni fokusirana', priznala je. Milena se poskliznula na pripremanju krvavica pa su joj tanjuri vraćeni, a time je usporila i Roka K. na rižotu.
Lucija se u isto vrijeme borila s ribom, krumpiri opet nisu bili dovoljno pečeni, a crveni su imali problema s janjetinom, no timski su pokušali spasiti stvar. Tea je napravila prerijetki beurre blanc pa je chef i nju kritizirao.

Sara osvojila imunitet, Nikolu odmah nominirali, a Viktora su tračali: Došao je s jednim ciljem
Sara osvojila imunitet, Nikolu odmah nominirali, a Viktora su tračali: Došao je s jednim ciljem

- Po meni se nije raspuknuo, ali dobro, nisam ja tu da odlučujem o tim stvarima - kazala je Tea, 'Totalni kaos meni u glavi i u kuhinji, užas'. Lucijina riba ponovno nije bila dovoljno dobra, a plavci su sve više i više kasnili: 'Restoran propada, no money, money!' Chef Gretić pratio je svaki Tein pokret, a ona je bila potpuno izgubljena: 'Zamolila sam da se zemlja otvori, ali to se, nažalost, nije dogodilo!'

- Pošalji ih lijepo kući, gasi sve, ovaj put su prilozi zeznuli - nije više mogao trpjeti čekanje Gretić i plava kuhinja je bila zatvorena, 'Opet nijedna narudžba nije izašla, Tea, to je isključivo tvoja zasluga'

- Znam, ispričavam se timu, žao mi je - kazala je Tea sa suzama u očima. 'Jedan uspješan servis od šest', Mauro nije mogao vjerovati. U crvenoj kuhinji najglasnija je bila Marjana koja je Saru, ali i ostale ispitivala sve oko deserta pa su u jednom trenutku gotovo svi bili na njezinoj stanici. 'Nju je uhvatila panika', kazala je Sara. Plavci su u kući debatirali koga nominirati, a Lucija je kazala kako se ni najmanje ne osjeća krivom za današnji fijasko. Ponovno je prozvala Maura kao vođu. U isto vrijeme, crveni su uspješno završili još jedan servis!

- Imali smo par grešaka, ali smo zajedno izgurali - bio je zadovoljan Dominik, a crveni su još jedan uspjeh proslavili zagrljajima i međusobnim glasnim bodrenjem. 'Moment koji želim da bude svaki put jer mislim da smo najbolji timski igrači', zadovoljan je bio Anel. Stiglo je vrijeme za eliminacije, a ovaj put ljutiti chef Gretić stvari je želio obaviti ekspresno!

- Tea, skini bluzu i izađi iz Hell's Kitchena, odmah - poručio joj je na iznenađenje svih.

- Meni je to očekivano... I u stvarnom svijetu, da netko napravi takvu kardinalnu grešku, automatski momentalni otkaz. Dapače, apsolutno opravdano - nije se puno bunila Tea, 'Od znanja sam pobrala jako puno, upoznala predivne ljude, jedno predivno iskustvo! Van svih mojih komfort zona, ponosna sam'. Plavi su poručili da su svi zajedno krivi za fijasko, no chef Gretić opet je kazao da glume heroje. Ponovno im je spočitnuo koromač i nesuradnju.

- Je li trebalo doći do svega ovoga do čega je došlo - upitao ih je te im prigovorio jer su za koromač optužili Nikolu kojemu je ovo tek prva večera i još se snalazi. 'Fali komunikacije i neka zdrava pamet... Smireno, bez deranja... Ovako nećemo nikamo', komentirao je Viktor. Marko je rekao chefu da je želio nominirati Teu i Luciju, čak i Maura: 'Kao neki lider mogao je provjeriti na početku imamo li sve spremno...'

- Mauro, onda ćemo ovako – ti više nisi lider tima! Marko, ti si lider tima! Vidjet ćemo kako će tebi ići, jer si upućen što bi ono sve lider trebao raditi - kazao je Gretić, a zamjerio je plavcima i što su Nikolu pustili da svoj dio pripreme radi sam, dok je Anel imao pomoć i vodstvo crvenih. 'Nisam se uopće osjećao ugroženo', priznao je Nikola plavcima kasnije. Plavci su dan završili međusobnim dogovorima i taktikama u kojem smjeru krenuti dalje. 'Timu bi dobro došla jedna pobjeda u servisu koja bi podigla samopouzdanje', zaključio je Viktor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje
Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju