Obavijesti

Show

Komentari 14

Televizijski superparovi: Ljubav im je započela pred kamerama

Televizijski superparovi: Ljubav im je započela pred kamerama
10

Prvi koji su svoju ljubav započeli u 'Ljubav je na selu' bili su Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane, koji danas imaju dvoje djece...

VIDEO

Od 'Ljubav je na selu' do 'Big Brothera' i 'Života na vagi' svjedočili smo brojnim simpatijama natjecatelja, a neke od tih ljubavi traju i danas. Evo tko je još uvijek u vezi, tko se vjenčao, a tko dobio djecu…

Nikša i Violeta - 'Big Brother'

U sezoni 2006./2007. dogodila se ljubav između Nikše Kekezovića Keke i Violete Halitaj, par se vjenčao prije sedam godina, a 2013. dobili su sina.

Mato i Nikolina - 'Ljubav je na selu'

Prvi koji su svoju ljubav započeli u 'Ljubav je na selu' bili su Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane, koji danas imaju dvoje djece. Upoznali su se u prvoj sezoni showa, baš kao i Tomislav i Karolina Copić, koji imaju jedno dijete.

Nikolina i Stjepan - 'Ljubav je na selu'

Nikolina Bunčić i Stjepan Pavlić upoznali su se u sezoni prikazanoj 2011. godine. Vjenčali su se 2012., a sada imaju kćer Niku i sina Stjepana. Žive na Stjepanovu imanju u Gredi pokraj Siska.

Dragana i Nemanja - 'Ljubav je na selu'

Farmerica pete sezone Dragana Vojnović i njezin tadašnji kandidat Nemanja Blanuša upoznali su se kada je on došao na njezino imanje.

Show 'Ljubav je na selu' njima je donio zaruke, brak i prinove
Show 'Ljubav je na selu' njima je donio zaruke, brak i prinove

Iako su se cijelo vrijeme svađali, pa je Dragana Nemanju čak i potjerala s imanja, ipak su pronašli ljubav. Vjenčali su se 2016. godine, a ubrzo su postali roditelji malene Sare. U listopadu prošle godine supružnici su postali roditelji još jedne kćeri - Lare.

Mihael i Sara - 'Ljubav je na selu'

I šesta sezona emisije 'Ljubav je na selu' bila je plodna. U njoj su se zaljubili Mihael Sklizović i Sara Hrnčić, koji su se također zaručili pred kamerama. Danas Mihael i Sara imaju sinčića Bornu.

Zvonko i Nikolina - 'Ljubav je na selu'

Farmer osme sezone Zvonko Koprivnjak osnovao je obitelj s Nikolinom Šalić, u koju se zaljubio još na prvom upoznavanju. U emisiji 'Iza kulisa' Zvonko je skupio hrabrost i pred kamerama zaprosio svoju odabranicu, a ona je rekla 'da'. Par je prošlog svibnja dobio kćer.

Valentina i Vatroslav - 'Ljubav je na selu'

Valentina Curić iz Čitluka i njezin Vatroslav Tijan iz Ražanca roditelji su postali u veljači, a vjenčanje su najavili za 27. srpnja.

 

Dorian i Ivana - 'Život na vagi'

Pobjednik druge sezone showa 'Život na vagi' i njegova djevojka, koju je upoznao ondje i dalje su u sretnoj vezi. Dorian Crnković definitivno može reći da mu je taj show promijenio život, i to na više razina. Uz to što je smršavio, Dorijan je pronašao djevojku Ivanu Stapić od koje je nerazdvojan.

Hana i Goran - 'Gospodin Savršeni'

U prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' dobili smo prvi sretni par. Naime, kandidatkinja Hana Rodić i Goran Jurenec zbližili su se u showu, a potom i zaljubili. Par svoju sretnu vezu na daljinu održava tako što Goran često iz Njemačke dolazi u Zagreb kako bi bio sa svojom dragom.

A nove 'Superparove' otkrijte u istoimenom showu koji uskoro kreće na RTL-u!

Pokretanje videa...

01:27

NAPOKON OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI: Dijete Meghan i princa Harryja će nositi ovo prezime?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga