Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Teška kušnja Duška Lokina: 'U korizmi se odričem Grdovića'

NERAZDVOJNI Zadarski pjevači često ispijaju kave, a Grdi Lokinu često baca kamenčiće u škure, koje je već jednom porazbijao. Ipak, popravak mu je platio

Foto: Privatni arhiv/PIXSELL
14 komentara

Ne mogu se zauvijek odreći Mladena Grdovića, ipak je on moj veliki prijatelj. Ovo je samo nakratko, sad za korizmu, otkrio je Duško Lokin (74) Zadarski su pjevači veliki prijatelji i često se druže.

POGLEDJATE VIDEO:

- Mladen mi je stvarno jako drag, ali sebi sam ipak malo draži kad ne pijem. Ionako volim umjereno popiti, ne pretjerujem, a ovako sam siguran da onda u korizmi neću popiti ni kap alkohola - objasnio je Lokin.

TAJNA ZAVOĐENJA Grdović: 'Supruga Brankica je navikla da me nema doma...'

Kako to već biva u međuljudskim odnosima, pogotovo kad prijateljstvo traje godinama, svađaju se i mire.

Foto: Privatni arhiv/PIXSELL Dobri kompići: Kad se Grdović i Lokin druže, nazdrave pokojom čašicom, 
ali piju umjereno

Tako su prošle godine bili zajedno na turneji u Australiji i Kanadi, gdje nisu razgovarali tri dana. Mladen Grdović (59) malo se naljutio na Lokinovu opasku kako se “ponaša kao antizvijezda, a naš je najpopularniji pjevač”. 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Preveliki su prijatelji da bi to potrajalo pa je “tišina” trajala tek tri dana, poslije su uz čašicu sve riješili. Dok su u Zadru, često piju kave zajedno, uglavnom na inicijativu Grdovića i stradavanje Lokinovih škura.

PRAVA FEŠTA Grdovića razveselio Gotovina: Ovo mi je jedna od dražih fotki

Mladen trči gotovo svaki dan i kad dođe ispred Lokinove kuća, baci mu kamen u škure, što je, kad se malo bolje pogleda, poziv na kavu. S vremenom su se škure porazbijale. Na turneji u Kanadi i to su riješili.

Jurica Galoić/Pixsell | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Foto: Jurica Galoić/Pixsell

- Pitao sam ga sjeća li se da mi je obećao platiti popravak škura - rekao je Lokin. Grdović je odmah po povratku u Zadar platio popravak.

Naši partneri pišu
Message