Todorić i supruga Milica ljetne dane provode u Dubrovniku... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 9

Todorić i supruga Milica ljetne dane provode u Dubrovniku...

Todorić i supruga Milica ljetne dane provode u Dubrovniku...
7

Par se upoznao u New Yorku gdje je ona radila kao manekenka, a Ivan bio na poslovnom putu. Ubrzo su ih vidjeli kako se šetaju plažama Miami Beacha

VIDEO

Najmlađi 'Gazdin' sin, Ivan Todorić (34) topli ljetni dan odlučio je iskoristiti za ugodnu šetnju Stradunom. U društvu supruge Milice (35) i sina Vida uživali su u pogledu na staru gradsku jezgru. 

Dubrovnik: Ivan Todorić sa suprugom Milicom i sinom Vidom u šetnji Stradunom

Par se za šetnju Dubrovniku obukao ležerno, a Ivan se, sudeći po zavoju na ruci, nedavno i ozlijedio. Todorić je većinom držao sina u ruci, dok je bivša manekenka gurala kolica. 

Par se upoznao u New Yorku gdje je ona radila kao manekenka, a Todorićev sin bio na poslovnom putu. Ubrzo su ih vidjeli kako se šetaju plažama Miami Beacha.

Dubrovnik: Ivan Todorić sa suprugom Milicom i sinom Vidom u šetnji Stradunom

Zajedno su od kraja 2008. godine, s tim da su prekinuli pet godina poslije. Tad je Milica ipak viđena kako ljetuje na Hvaru, gdje je ranije dolazila s dečkom. No,  pomirili su se nakon nekoliko mjeseci.

Među njima je opet zaiskrilo na proslavi njezina rođendana u Beču krajem 2013. godine. Novu godinu tad su zajedno dočekali u Las Vegasu. Prije dvije godine, Milica je na svijet donijela sina kojem je par dao ime Vid. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO