Show

Komentari 10

Ima želju: Jones u Dubrovniku traži šampanjac star 17 godina

Ima želju: Jones u Dubrovniku traži šampanjac star 17 godina

Dubrovački vjesnik piše da je Tom od organizatora tražio samo vintage bocu Dom Perignona iz 2002. godine. Pjevač navodno nije imao velike zahtjeve ni što se smještaja tiče

Tom Jones (79) jedan od najpopularnijih pjevača svijeta te dobitnik Grammyja i nositelj viteške titule Sir koju mu je kraljica Elizabeta II dodijelila 2006. godine stiže u Dubrovnik.

U Gradu će održati koncert 1. srpnja povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara. U Dubrovnik dolazi prvi put, a njegov nastup moći će gledati samo tisuću obožavatelja, koliko ih stane ispred dubrovačke katedrale gdje će se održati koncert.

Dubrovački vjesnik piše da je Tom od organizatora tražio samo vintage bocu Dom Perignona iz 2002. godine. Pjevač navodno nije imao velike zahtjeve ni što se smještaja tiče.

U Dubrovnik stiže već danas, a koncertu u staroj gradskoj jezgri, istaknuo je, iznimno se veseli.

Taj koncert bit će uistinu posebna prilika jer Jones u pravilu nastupa u velikim koncertnim prostorima poput arena. Napravio je iznimku i pristao zbog ambijenta i jer je već lani želio nastupiti u Gradu.

Star produkciji s Gradom Dubrovnikom i Dubrovačkim ljetnim igrama dovodi pjevača na veliku obljetnicu Igara koje se otvaraju 10. srpnja.

Najčitaniji članci