Obavijesti

Show

Komentari 59

Tony Cetinski šokirao outfitom: Na dodjeli MAC-a 'isfurao' kilt

Tony Cetinski šokirao outfitom: Na dodjeli MAC-a 'isfurao' kilt
7

Glazbenik je u Beograd stigao sa suprugom Dubravkom (35) koja ga na kraju ipak nije uspjela zasjeniti, a kući se vratio s nagradom najboljeg muškog autora u regiji...

Na prvom 'Music Awards Ceremony', godišnjoj dodjeli nagrada najboljim regionalnim pjevačima u Beogradu, najveću pažnju svojim neobičnim outfitom privukao je pjevač Tony Cetinski (49) koji je odjenuo sako-kilt. 

Pokretanje videa ...

Privlačio je poglede u dugom sakou tamnoplave boje, a njegova modna kombinacija imala je i plisiranim donji dio. Ispod upečatljivog sakoa, Tony je odjenuo crne hlače i cjelokupni stil 'upotpunio' sportskim tenisicama.

U Beograd je stigao sa suprugom Dubravkom (35) koja ga dubokim dekolteom na kraju ipak nije uspjela zasjeniti, a kući se glazbenik nije vratio 'praznih ruku'. Naime, Cetinski je na prvom regionalnom MAC-u osvojio nagradu za najboljeg muškog autora, a kod primanja nagrade posebno je zahvalio vjernim obožavateljima. 

- Hvala svima na velikoj podršci i hvala vam što me toliko volite. Veselim se idućoj turneji i sljedećem dolasku u Beograd - rekao je glazbenik i usput nabrojao neke turneje koje će imati tijekom ove godine.  

Osim na svečanoj ceremoniji dodjele MAC-a, Cetinski je obožavateljima kasnije dodatno zahvalio i na Instagramu. 

- Hvala vam svima, ovo je definitivno vaša nagrada. Znam koliko ste željeli da ju osvojim i hvala vam na tome. Da, Tony Cetinski osvaja glavnu nagradu, a to je nagrada za NAJBOLJEG PJEVAČA REGIJE - napisao je ispod fotografije na kojoj ponosno drži MAC-ovu nagradu i pritom pozira s kolegama glazbenicima. 

NAJSEKSI OSOBINE KOJIMA NEĆE ODOLJETI: Muškarca nećete osvojiti ni dugim nogama ni isklesanim tijelom, ovo je pun pogodak!