Show

Komentari 32

Tony podržao prosvjednike: To su moji budni i slobodni ljudi

Tony podržao prosvjednike: To su moji budni i slobodni ljudi

U Zagreb je stiglo više desetaka autobusa prosvjednika što su potvrdili i organizatori iz Inicijative prava i slobode na svome su Facebooku. Prosvjednici su stigli s transparentima

Pjevač Tony Cetinski (52) komentirao je prosvjed protiv covid mjera, koji je održao u subotu u Zagrebu. Objavio je fotografiju Trga bana Josipa Jelačića koja je nastala tijekom prosvjeda. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Moji budni i slobodni ljudi. Bogu hvala. Jel to bilo teško - napisao je Tony uz fotografiju pa dodao: 'Bravo, narode. Napokon.'

Miro Bulj, Zlatko Hasanbegović i Nino Raspudić samo su neka od političkih lica koja su s nekoliko tisuća ljudi podržala prosvjed. Jedna povorka krenula je s Trga žrtava fašizma, a druga s Trga Francuske republike pa su se našli na Trgu.

U Zagreb je stiglo više desetaka autobusa prosvjednika što su potvrdili i organizatori iz Inicijative prava i slobode na svome su Facebooku. Prosvjednici su stigli s transparentima, neki od natpisa su 'Naši temelji su mir, mir je naš temelj', 'Stop covid mjerama', 'Ne damo vam našu dicu' i slični. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA ZLATANOM STIPIŠIĆEM 'GIBONNIJEM': 

Najčitaniji članci